Hajrá!!!Bár én annyira felidegesítem magam rajtuk mindig, h most tuti utólag nézem vissza.A török szabadrúgás gól után is 1 hétig pörögtem, h de mi lett volna HA:-) De ugye ha nmem létezik;-) Hajrá!
Hajrá!!!Bár én annyira felidegesítem magam rajtuk mindig, h most tuti utólag nézem vissza.A török szabadrúgás gól után is 1 hétig pörögtem, h de mi lett volna HA:-) De ugye ha nmem létezik;-) Hajrá!
Csak a szívedre és ne fogadj.
Ria, ria, HUNGÁRIA!!!!
Ez a mai meccs is olyan, hogy nem tudja az ember,hogy a szívére vagy az eszére hallgasson inkább és megpakolja a norvégokat.
így ültök le meccset nézni: hajrá fiúk remélem 1-el kaptok csak ki lol
nem is pesszimista nép a magyar, csak azzal ne gyere hogy realista:p
Bizony így! Van ezzel valami gond? Támadó szekció nélkül nehéz elvárni,hogy leigázzuk idegenben az ellenfelet. Legfőképp azért,mert a szövetségi kapitány se fog kiküldeni támadó csapatot a pályára. Már azon is meglepődök,ha az egy szem csatárunknak nem védekező szerepe lesz
Bizony így! Van ezzel valami gond? Támadó szekció nélkül nehéz elvárni,hogy leigázzuk idegenben az ellenfelet. Legfőképp azért,mert a szövetségi kapitány se fog kiküldeni támadó csapatot a pályára. Már azon is meglepődök,ha az egy szem csatárunknak nem védekező szerepe lesz
Attól tarok lecso,hogy 0-2(vagyis 2-0) lesz az eredményjelzőn 15 perc után.
Nem tudjuk hány fok lesz Oslóban este?
Jó lenne nyerni TippMixen én meg játszom elég jól fizet a Magyarokara!
Jó lenne nyerni TippMixen én meg játszom elég jól fizet a Magyarokara!