Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Fiatal
Válasz tentaculata kommentjére
2015. nov. 12. 8:26

Hajrá!!!Bár én annyira felidegesítem magam rajtuk mindig, h most tuti utólag nézem vissza.A török szabadrúgás gól után is 1 hétig pörögtem, h de mi lett volna HA:-) De ugye ha nmem létezik;-) Hajrá!

lecso10
Válasz Fiatal kommentjére
2015. nov. 12. 8:39

Hajrá!!!Bár én annyira felidegesítem magam rajtuk mindig, h most tuti utólag nézem vissza.A török szabadrúgás gól után is 1 hétig pörögtem, h de mi lett volna HA:-) De ugye ha nmem létezik;-) Hajrá!

Ez a mai meccs is olyan, hogy nem tudja az ember,hogy a szívére vagy az eszére hallgasson inkább és megpakolja a norvégokat.

carloskoz
2015. nov. 12. 9:06

Csak a szívedre és ne fogadj.

Ria, ria, HUNGÁRIA!!!!

csiga19794
2015. nov. 12. 9:07

Ez a mai meccs is olyan, hogy nem tudja az ember,hogy a szívére vagy az eszére hallgasson inkább és megpakolja a norvégokat.

Ebben az esetben a pénztárcádra hallgass és fix hazai sajnos:-(
Egy gólós zakót előre aláírnám,ha az gólgazdag mérkőzésen születne.

fszt2
2015. nov. 12. 9:23

így ültök le meccset nézni: hajrá fiúk remélem 1-el kaptok csak ki lol
nem is pesszimista nép a magyar, csak azzal ne gyere hogy realista:p

csiga19794
2015. nov. 12. 9:33

Bizony így! Van ezzel valami gond? Támadó szekció nélkül nehéz elvárni,hogy leigázzuk idegenben az ellenfelet. Legfőképp azért,mert a szövetségi kapitány se fog kiküldeni támadó csapatot a pályára. Már azon is meglepődök,ha az egy szem csatárunknak nem védekező szerepe lesz

lecso10
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. nov. 12. 9:40

Bizony így! Van ezzel valami gond? Támadó szekció nélkül nehéz elvárni,hogy leigázzuk idegenben az ellenfelet. Legfőképp azért,mert a szövetségi kapitány se fog kiküldeni támadó csapatot a pályára. Már azon is meglepődök,ha az egy szem csatárunknak nem védekező szerepe lesz

Ma kikapunk ez sajnos 1000%! Már akkor tudtam, amikor egy sajtótájékoztatón megkérdezték a szövetségi kapitányt,hogy mit szól ahhoz, hogy amikor a norvégok megtudták,h velünk fognak játszani, gyakorlatilag ujjongott mindenki. Válasz: Nekünk nem az ellenféllel kell foglalkoznunk, hanem a saját játékunkat kell rendberakni, a legjobb teljesítményünket kell nyújtani!
Bazmeg, én hülye vagyok a focihoz, de egy konkrét csapat lesz az ellenfél, nem pedig a meccs előtt 5 percel derül ki random, hogy melyik. Hát nem az ellenfélből kellene fölkészülni, oda vissza kielemezni mindenkit egyesével + a csapatot egészében, és ehhez mérten kialakítani valami stratégiát?! Az agyam eldobom.

Ezen az elven, ha az eddigi meccseken átlagosan rúgott a válogatott 1,7 gólt, akkor ha ma kikapunk 14:3-ra, akkor jól játszott a csapat, mert magunkhoz mérten jól játszottunk, vagy mi az anyám? Vagy ezek annyira ****a gyerekek, hogy majd meccs közben megfelelően alkalmazkodnak, és az aktuális körülményeknek megfelelően alakítanak majd ki maguktól eredményre vezető stratégiát? Kétlem. :D

A nagy szerencsében sem bízhatunk, mert mostanában még emberhátrányban is kaptunk gólt. Tehát ha úgy alakulna, hogy egy norvégot kiállítanak, még az sem garancia semmire. Attól tartok,hogy a mai meccs tiltre basz egy hétre megint. Ezért érné meg fogadni, hogy valami öröm is legyen az ürömben.

Ha az első 5 percben valami oknál fogva rúgunk egyet plusz még megítélnek egy 11-est is, és a 6. percben már 2:0-ra vezetünk, ez a norvég csapat akkor sem fog szétesni. Szóval én a szerencsefaktort is kizárom, mert bár lehet szerencséje a csapatnak, nem fog tudni élni vele.

csiga19794
2015. nov. 12. 10:00

Attól tarok lecso,hogy 0-2(vagyis 2-0) lesz az eredményjelzőn 15 perc után.
Nem tudjuk hány fok lesz Oslóban este?

monsterszilard
2015. nov. 12. 13:26

Jó lenne nyerni TippMixen én meg játszom elég jól fizet a Magyarokara!

lecso10
Válasz monsterszilard kommentjére
2015. nov. 12. 13:48

Jó lenne nyerni TippMixen én meg játszom elég jól fizet a Magyarokara!

Ez az ötlet ez hogy jött?

Élő ügyfélszolgálat