Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Netrol
Válasz tentaculata kommentjére
2015. nov. 13. 9:31

Talán úgy látszik Csányi papa rálépett erre az útra!

csiga19794
2015. nov. 13. 10:12

Csak gratulálni tudok! :)

Egyébként szerintem semmivel nem voltunk rosszabak, mint a norvégok. És látszott a szakmai stáb munkája, mert nagyon jól szervzettek voltunk, ez szerintem nagyban nekik is köszönhető!

Megnéznélek szívesen egy ilyen jellegű fejfájás közben,hogy milyen arcot vágsz;-) és tudnád-e merre vagy arccal pontosan.
Örülök neki,ha végre jól és összeszedetten játszottunk.

Kamanduk
Válasz lecso10 kommentjére
2015. nov. 13. 11:43

Bmeg, gyakorlatilag semmiben nem lett igazam, de lesz.rom! :D
Az első 10 percben azt hittem,h itt bizony egy hármast kapni fogunk.

Az első pár perc után én sem nagyon hittem benne, hogy nyerhetünk, de úgy látszik vannak még Dzsudszák!

As Roma
2015. nov. 13. 12:42

Na remélem a sok pesszimista,magyar ellenes *********,aki a saját hazája ellen fogadott most elhalkul!!!Remélem jó sokat buktatok a remek "országos egyes" tippetekkel!

VTomi24
Válasz As Roma kommentjére
2015. nov. 13. 15:23

Na remélem a sok pesszimista,magyar ellenes *********,aki a saját hazája ellen fogadott most elhalkul!!!Remélem jó sokat buktatok a remek "országos egyes" tippetekkel!

Se pesszimistának, se magyar ellenesnek sem pedig *********-nak nem érzem magam, azért fogadtam a norvégokra, mert reálisan nekik volt nagyobb esélyük és ha csak ez kell a kijutásunkhoz megteszem a visszavágót is a norvégokra és még bánni sem fogom, ha nem nyerek. Viszont ha ennyire el kellene halkulni egy tipp végett, akkor talán egy nagyobb összeg megygyőzne, amit a magyarokra tettél, viszont ha ilyened nincs, akkor Te sem bíztál, csak utólag kárörvendesz!

VTomi24
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. nov. 13. 15:26

Ti kivel játszottatok Tomi?:-P
Grat a srácoknak!

"Nekünk" már csak barátságos meccset "kell" játszani, de csak ma "játszunk":p

csiga19794
2015. nov. 13. 15:48

Akkor már értem miért alázol mindig....
Vasárnap azért ne barátságos meccsre készülj a home game-en:-P
Azért a lelátón jó volt annak idején skandálni ,hogy Pinte Ati,Pinte Ati! Imádtam:-)

fszt2
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. nov. 13. 18:14

Se pesszimistának, se magyar ellenesnek sem pedig *********-nak nem érzem magam, azért fogadtam a norvégokra, mert reálisan nekik volt nagyobb esélyük és ha csak ez kell a kijutásunkhoz megteszem a visszavágót is a norvégokra és még bánni sem fogom, ha nem nyerek. Viszont ha ennyire el kellene halkulni egy tipp végett, akkor talán egy nagyobb összeg megygyőzne, amit a magyarokra tettél, viszont ha ilyened nincs, akkor Te sem bíztál, csak utólag kárörvendesz!

nem vagy semmi ja:))

annyira semmi hogy el is mondod mekkora semmi vagy

nagyon gáz:p
nem lehet kihagyni annyira +ev volt mi, himnusz alatt meg mondogattad magadba úgy is kikaptok.. ugye hogy gázzzzz

naggeri
2015. nov. 13. 19:00

ez a tipikus "szegény ember hozáállás" amikor kevered az érzelmeket az üzlettel és tartod az otp részvényed mer az a hazai bank, és akkor is emelkedni fog. Nyugodtan lehet szidni bárkit aki a norvégokra tett, szimplán a profitját próbálta maximalizálni a legjobb belátása szerint. Ez most nem jött össze, de biztos vagyok benne hogy a károgók egy fillért se tettek a magyar győzelemre ( inkább ugy mondom komolyabb tétet) mivel ha szivünkre tesszük a kezünket ezt senki sem hitte igazán. Szerintem irtó primitív hozáállás ez a "magyarok ellen nem fogadok mert magyar vagyok " duma, ráadásul még büszkék is rá. :)
Az hogy kinek SZURKOLTAM, és az hogy kinek a győzelmének volt a "VÁRHATÓ ÉRTÉKE" nagyobb és amiatt abba fektettem a pénzem, ebben az esetben nem eggyezett nálam meg sokan másoknál. Ennyi. Lehet savazni :D

ALCU01
2015. nov. 13. 19:15

OTP részvényes hasonlat borzasztó... Ezen felül kötelező volt fogadni? Nem lehet kihagyni egy fogadást? Annyira +EV volt ez az odds, hogy ez volt az évszázad üzlete!?

Ugyan már, "károgóként" miért kellett volna fogadnom a magyarokra komolyabb téttel? Nem sportfogadok, de ha sportfogadnék sem feltétlenül tettem volna a magyarokra, ha úgy látom, hogy nem +EV. De nem fogadtam volna a norvégokra akkor sem, ha az +EV, mert sosem fogadnék a hazám csapata ellen. Akkor kihagyom, és ennyi.

Vagy te a gyereked énekversenyén is fogadnál a Kovácsék lányára, ha annak sokkal szebb hangja lenne, és esélyes lenne a győzelemre? wp gg

"szegény ember hozzáállás" lol

Élő ügyfélszolgálat