Talán úgy látszik Csányi papa rálépett erre az útra!
Csak gratulálni tudok! :)
Egyébként szerintem semmivel nem voltunk rosszabak, mint a norvégok. És látszott a szakmai stáb munkája, mert nagyon jól szervzettek voltunk, ez szerintem nagyban nekik is köszönhető!
Bmeg, gyakorlatilag semmiben nem lett igazam, de lesz.rom! :D
Az első 10 percben azt hittem,h itt bizony egy hármast kapni fogunk.
Na remélem a sok pesszimista,magyar ellenes *********,aki a saját hazája ellen fogadott most elhalkul!!!Remélem jó sokat buktatok a remek "országos egyes" tippetekkel!
Na remélem a sok pesszimista,magyar ellenes *********,aki a saját hazája ellen fogadott most elhalkul!!!Remélem jó sokat buktatok a remek "országos egyes" tippetekkel!
Ti kivel játszottatok Tomi?:-P
Grat a srácoknak!
Akkor már értem miért alázol mindig....
Vasárnap azért ne barátságos meccsre készülj a home game-en:-P
Azért a lelátón jó volt annak idején skandálni ,hogy Pinte Ati,Pinte Ati! Imádtam:-)
Se pesszimistának, se magyar ellenesnek sem pedig *********-nak nem érzem magam, azért fogadtam a norvégokra, mert reálisan nekik volt nagyobb esélyük és ha csak ez kell a kijutásunkhoz megteszem a visszavágót is a norvégokra és még bánni sem fogom, ha nem nyerek. Viszont ha ennyire el kellene halkulni egy tipp végett, akkor talán egy nagyobb összeg megygyőzne, amit a magyarokra tettél, viszont ha ilyened nincs, akkor Te sem bíztál, csak utólag kárörvendesz!
ez a tipikus "szegény ember hozáállás" amikor kevered az érzelmeket az üzlettel és tartod az otp részvényed mer az a hazai bank, és akkor is emelkedni fog. Nyugodtan lehet szidni bárkit aki a norvégokra tett, szimplán a profitját próbálta maximalizálni a legjobb belátása szerint. Ez most nem jött össze, de biztos vagyok benne hogy a károgók egy fillért se tettek a magyar győzelemre ( inkább ugy mondom komolyabb tétet) mivel ha szivünkre tesszük a kezünket ezt senki sem hitte igazán. Szerintem irtó primitív hozáállás ez a "magyarok ellen nem fogadok mert magyar vagyok " duma, ráadásul még büszkék is rá. :)
Az hogy kinek SZURKOLTAM, és az hogy kinek a győzelmének volt a "VÁRHATÓ ÉRTÉKE" nagyobb és amiatt abba fektettem a pénzem, ebben az esetben nem eggyezett nálam meg sokan másoknál. Ennyi. Lehet savazni :D
OTP részvényes hasonlat borzasztó... Ezen felül kötelező volt fogadni? Nem lehet kihagyni egy fogadást? Annyira +EV volt ez az odds, hogy ez volt az évszázad üzlete!?
Ugyan már, "károgóként" miért kellett volna fogadnom a magyarokra komolyabb téttel? Nem sportfogadok, de ha sportfogadnék sem feltétlenül tettem volna a magyarokra, ha úgy látom, hogy nem +EV. De nem fogadtam volna a norvégokra akkor sem, ha az +EV, mert sosem fogadnék a hazám csapata ellen. Akkor kihagyom, és ennyi.
Vagy te a gyereked énekversenyén is fogadnál a Kovácsék lányára, ha annak sokkal szebb hangja lenne, és esélyes lenne a győzelemre? wp gg
"szegény ember hozzáállás" lol