Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

szroli
Válasz tentaculata kommentjére
2016. jún. 5. 23:19

Nem az a lényeg szerintem,hogy a majom mit tett le,hanem amiről beszél

sakkos000
Válasz Csede45 kommentjére
2016. jún. 6. 0:22

És eza majom mit tett le az asztalra eddig??? semmit...marad 1 kis soher ,1 nevenincs csatornán..

Engem se érdekel de amúgy tényleg, Szalai már egy gólt tehetne le. Amúgy pont azon szörnyülködtem ahogy ott ült a stúdióban Torghelle, hogy ő is talált volna már 1 gólt ennyi meccsen.

Krono
Válasz sakkos000 kommentjére
2016. jún. 6. 0:37

Rekop biztos jobban ért hozzá, mint Storck. Nem hiába mondják, hogy 10 millió szöv.kap. országa vagyunk.

csiga19794
2016. jún. 6. 5:33

Attól függetlenül,h igaza van a Szalai ügyben Rekopnak,kb ott helyezkedik el a labdarúgásban a csatárzsenink,mint Rekop Gyurika a stand up comedy térképén. Valahol az alvégen.

Palesz76
2016. jún. 6. 11:16

Álmomban Szalai lett a gólkirály.
És már épült a róla elnevezett stadion is. És nem volt kispad a tarcsiknak.

szroli
2016. jún. 6. 16:32

Na ha valakiről Szalairól biztos nem neveznek el stadiont

lecso10
Válasz szroli kommentjére
2016. jún. 17. 11:15

https://youtu.be/KIXNZsJCYIU

Na gyerekek, a kártya nem hazudik! Kiegyenlített kezdés után hamar vezetést szerez az Izlandi alakulat, majd folyamatos magyar fölény és nyomás után a meccs végén kiegyenlítünk.

Fiatal
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jún. 17. 12:04

Attól függetlenül,h igaza van a Szalai ügyben Rekopnak,kb ott helyezkedik el a labdarúgásban a csatárzsenink,mint Rekop Gyurika a stand up comedy térképén. Valahol az alvégen.

Sajnos.Én bírom a "humorát" de leginkább a trollfoci miatt(amihez állítólag nem sok köze volt és utólag vették be,hogy legyen egy ismertebb arc is a reklámértékesítő miatt)

De tény, hogy nem egy Hofi, de még nem is egy bruti:-)

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2016. jún. 18. 19:52

https://youtu.be/KIXNZsJCYIU

Na gyerekek, a kártya nem hazudik! Kiegyenlített kezdés után hamar vezetést szerez az Izlandi alakulat, majd folyamatos magyar fölény és nyomás után a meccs végén kiegyenlítünk.

Kártyajóslás: Pipa! :D

Wildcatfish
2016. jún. 18. 19:53

Nagyon jó mecs volt , végre egy szerethető csapat, ezek meghalnak a pályán ha kell.

Élő ügyfélszolgálat