csiga19794
Válasz tentaculata kommentjére
2017. júl. 29. 6:15
Szerinted mennyire szurkoltam 3-6os félidőnél a csajoknak a mixem miatt?:)
VTomi24
2017. júl. 29. 13:27
Mondom, hogy haszonleső vagy:)
TominhoPA
2017. júl. 29. 15:45
9/1et lő kb.
Megnéztem a vb statisztikáját, 14/8 lövés/gól, 7 gól passz, 5 meccs, 107 perc.
van Gerwen
Válasz TominhoPA kommentjére
2017. júl. 29. 16:01
9/1et lő kb.
Hagyjad, szóra sem érdemesek az inas okoskodásai, ő mindenhez ért és mindenkinél mindent jobban tud.
csiga19794
Válasz TominhoPA kommentjére
2017. júl. 29. 16:47
9/1et lő kb.
Értem! Tehát hozta a franciák,japók és egyéb futottak még kategória csapatok ellen a minimálisan elvártakat.
csiga19794
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. júl. 29. 16:48
Hagyjad, szóra sem érdemesek az inas okoskodásai, ő mindenhez ért és mindenkinél mindent jobban tud.
Így van! Ezt állítottam,pont erről van szó! Megint leszűrted te végtelenül buta gyerek a lényeget! Halljunk egy jó kis kocsmai sztorit,az megy...
van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2017. júl. 29. 17:01
Így van! Ezt állítottam,pont erről van szó! Megint leszűrted te végtelenül buta gyerek a lényeget! Halljunk egy jó kis kocsmai sztorit,az megy...
Hányszor fogod még ugyanezt leírni nekem minden hsz-edben, hogy "buta gyerek" és "kocsmai sztori"? Úgy látszik, más nincs a tarsolyodban, faék egyszerűségű gondolkodásoddal mondjuk ez nem meglepő. Arcod az viszont igen nagy a semmire, hogy minden témában megpróbálsz kioktatni, lefikázni másokat (még olimpiai bajnok játékost és edzőket is), legyen az póker (megalal), vízilabda, darts, foci és számtalan egyéb dolog az életből.
Piroslapos
2017. júl. 29. 17:35
vita helyett toljatok egy 1,5$os hut és kiderül ki a jobb a pokerben :))
vagy egy virtuális szkandert
csiga19794
2017. júl. 29. 18:45
Hányszor fogod még ugyanezt leírni nekem minden hsz-edben, hogy "buta gyerek" és "kocsmai sztori"? Úgy látszik, más nincs a tarsolyodban, faék egyszerűségű gondolkodásoddal mondjuk ez nem meglepő. Arcod az viszont igen nagy a semmire, hogy minden témában megpróbálsz kioktatni, lefikázni másokat (még olimpiai bajnok játékost és edzőket is), legyen az póker (megalal), vízilabda, darts, foci és számtalan egyéb dolog az életből.
Na akkor toljad ide a hsz-eket,amiről beszélsz!
Mikor oktattam ki bárkit pókerből,fociból,dartsból???
Egyvalamiben biztos lehetsz! Hogy a vízilabda a kisujjamban van. Bízom benne,hogy az a nem kevés idő amit eltöltöttem benne válogatott szinten az feljogosít,hogy véleményt formálhassak és kioktassak egy olyan egyedet,aki felnőtt létére ott tart,hogy azt meséli mindenkinek, mennyire beivott. Jobban mondva kioktathatnálak,mert erről szó sem volt,csak véleményt nyílvánítottam Hosnyánszkyról,amit fent is tartok maradéktalanul. Hány olimpiai bajnokot mondjak,aki nem érdemli meg,hogy az legyen? Alá is támasztom ,de mivel teljesen laikus vagy nem fogod megérteni! Elárulom,hogy van belőle ,nem is egy.
csiga19794
2017. júl. 29. 18:47
Szerintem nyugodtan tolhatom a buta gyereket,amíg te inasozgatsz mindenkit. A semmire??? Attól tartok szeretnél te ott tartani,ahol én....