Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Sogron22
Válasz naggeri kommentjére
2009. szept. 29. 21:17

inkább valami szart nézek...nem birom én ezt...'86 ota nem értem a magyar játékosokat, nem hiába irta a francia sajtó, hogy amatör és korrupt a magy foci....lol

naggeri
Válasz addict776 kommentjére
2009. szept. 29. 21:20

naggeri ennyire szereted a -EVs helyzeteket? :D

amúgy remélem senkinek nem meglepő az eredmény..

Figyelj, nagyon jó volt a Debrecen PR-ja.... Liverpoolban 1-0, mindenki bizakodik... beleszurkoljuk őket a győzelembe...stb... Erre betesznek egy 7,5 oddsot. Ha már egy 4,5 oddsot adnak akkor eszembe sincs fogadni, dehát 7,5???
Mindettől függetlenül, igen szeretem a -EV-s helyzeteket, mer egyszer úgyis lejön nekem is a 10-90 :)

japmark
Válasz naggeri kommentjére
2009. szept. 29. 21:42

Megyek és szétcsapok a halastavamban.

cake
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. szept. 29. 21:53

visszakapcsolok, 0 : 4 :(

tentaculata
Válasz cake kommentjére
2009. okt. 13. 21:08

Eddig is sejtettem, hogy Őnagysága a Cseh 2-t nézni néha meccs helyett, de hogy van pofája ilyet nyilatkozni: „Úgy érzem, európai középcsapat vagyunk..."

Koeman szerint Ibra végezte ki a magyarokat

Fior
Válasz tentaculata kommentjére
2009. okt. 13. 21:12

európai középcsapat,támadójáték nélkül :D én mondom,a válogatottat olyan embernek kellene irányítania,aki szarik mindenre,és megy előre,nem szarakodik,TÁMAD!nem totál mindegy hogy bekkelve vagy kamikaze focit játszva gyalulnak minket a földbe?nem!támadni kell,mert támadójáték nélkül semmit nem ér a szervezettség..most pl belehalt volna ha kabát petit kipróbálja?akkor biztos kínosabb lenne a 0-3,hiszen volt fent csatár..nem értem na.

Banderas79
Válasz Fior kommentjére
2009. okt. 14. 17:58

Eladó 5 db jegy (kizárólag egyben) a Debrecen-Fiorentina meccsre.C szektor 5.sor.Érd. privát üzenetben.

Norbesz82
Válasz Banderas79 kommentjére
2009. okt. 14. 18:15

Nem hiszem,hogy ez a mostani "felnőtt"válogatott bármit is el fog még érni.Én inkább bízok a fiatalabb korosztályban,akik teljesen más felfogásban futballoznak és számukra talán,ha odajutnak a pénz mellet a sport szeretete is előkelő helyen lesz és vezetőváltás is esedékes lenne már!Az egész!

tentaculata
Válasz Norbesz82 kommentjére
2009. okt. 14. 21:31

Lehet bemákoljuk...?

bihaimo
Válasz tentaculata kommentjére
2009. okt. 14. 21:39

Nem játszunk jól, de legalább két csatárral játszunk és vezetünk. Kár hogy a beszari Koeman nem lépte meg a svédek és a portugálok ellen.

Élő ügyfélszolgálat