inkább valami szart nézek...nem birom én ezt...'86 ota nem értem a magyar játékosokat, nem hiába irta a francia sajtó, hogy amatör és korrupt a magy foci....lol
naggeri ennyire szereted a -EVs helyzeteket? :D
amúgy remélem senkinek nem meglepő az eredmény..
Megyek és szétcsapok a halastavamban.
visszakapcsolok, 0 : 4 :(
Eddig is sejtettem, hogy Őnagysága a Cseh 2-t nézni néha meccs helyett, de hogy van pofája ilyet nyilatkozni: „Úgy érzem, európai középcsapat vagyunk..."
Koeman szerint Ibra végezte ki a magyarokat
európai középcsapat,támadójáték nélkül :D én mondom,a válogatottat olyan embernek kellene irányítania,aki szarik mindenre,és megy előre,nem szarakodik,TÁMAD!nem totál mindegy hogy bekkelve vagy kamikaze focit játszva gyalulnak minket a földbe?nem!támadni kell,mert támadójáték nélkül semmit nem ér a szervezettség..most pl belehalt volna ha kabát petit kipróbálja?akkor biztos kínosabb lenne a 0-3,hiszen volt fent csatár..nem értem na.
Eladó 5 db jegy (kizárólag egyben) a Debrecen-Fiorentina meccsre.C szektor 5.sor.Érd. privát üzenetben.
Nem hiszem,hogy ez a mostani "felnőtt"válogatott bármit is el fog még érni.Én inkább bízok a fiatalabb korosztályban,akik teljesen más felfogásban futballoznak és számukra talán,ha odajutnak a pénz mellet a sport szeretete is előkelő helyen lesz és vezetőváltás is esedékes lenne már!Az egész!
Lehet bemákoljuk...?
Nem játszunk jól, de legalább két csatárral játszunk és vezetünk. Kár hogy a beszari Koeman nem lépte meg a svédek és a portugálok ellen.