Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

buktar
Válasz Magyarfiu kommentjére
2010. dec. 12. 21:07

Még jó, hogy nem tettem fel a házat a norvégokra. :)

soso78
Válasz buktar kommentjére
2010. dec. 12. 21:34

ezeket a svédeket kell megvernünk az elödöntöért?:)akkor jobb ha csomagolnak a lányok:(

Demiro
Válasz soso78 kommentjére
2010. dec. 12. 22:00

Nyilván kristálytiszta volt a meccs, a skandik nem azok a a fajták, akik meccseket szoktak elcsalni egymás javára, a másik kárára... Sose csináltak még ilyet... A franciákkal nem lesz ilyen könnyű dolga azért a sárgáknak. :)

dfecco23
Válasz Demiro kommentjére
2010. dec. 14. 17:28

Hát ez a mai szereplés inkább no komment akármi is lesz a vége... Ez a válogatott meg se érdemli a címeres mezt a mai játék alapján... :(

titcar
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. dec. 14. 17:39

hát egy hollandiától kikapni :( ráadásul nem úgy, hogy egy szoros meccs...

danfiu
Válasz titcar kommentjére
2010. dec. 14. 17:42

En is sajnalom...Gyenge szinvonal, ez sajnos keves..

buktar
Válasz danfiu kommentjére
2010. dec. 14. 17:50

Szerencsére nem láttam.

dodi89
Válasz buktar kommentjére
2010. dec. 14. 18:02

Hát ez nagyon elszomorító teljesítmény volt:( Vígaszdíjként viszont megraktam a hollandokat egy kisebb összeggel, mert rohadt nagy szorzójuk volt....

Sajnos azt kell, hogy mondjam, nem nagyon van helyünk a legjobbak között, és ez azért szomorít el nagyon, mert a kézilabda aranykorát még láthattam (a focival ellenben), és rohadtul nem szeretném, ha ezen az úton haladnánk tovább:(

dj.reLax86
Válasz titcar kommentjére
2010. dec. 14. 18:18

hát egy hollandiától kikapni :( ráadásul nem úgy, hogy egy szoros meccs...

csak a holland kapus nem hívja fel a felső vezetést otthon, hogy az edzőtáborban nincs fűtés a csarnokban. Meg nem annyi pénzt keres ,hogy "csak jól él" ,hanem "jól él" +tud félretenni annyi pénzt hogy a pályafutása végén nem fog fájni a feje egyetlen percig sem.

tentaculata
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. dec. 15. 18:16

Román játékvezetés. Ez így el is dőlt....

Élő ügyfélszolgálat