Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

zoltanh
Válasz Zoli kommentjére
2011. márc. 25. 22:01

működik. sajnos:(

Persze, hogy működik, azért linkeltem be :D

sportember
Válasz zoltanh kommentjére
2011. márc. 25. 22:07

Én csak azt nem értem hogy van 10 millió magyar ember és miért kerül oda a top11be olyan ember akiről messziről látszik, hogy nincs is kedve focizni :)

( és ezt még 0-0 0-1 nél jegyeztem meg magamban)

Krono
Válasz Ispy kommentjére
2011. márc. 25. 22:07

ezek tények, nem kifogás. Mindent a maga helyén kell kezelni és értékelni. A magyaroknak reálisan nincsen esélye a top csapatok ellen.

Üdv
Ispy

Igen, a merjünk kicsik lenni gondolkodás. :)

Heyman
Válasz Krono kommentjére
2011. márc. 25. 22:10

Igen, a merjünk kicsik lenni gondolkodás. :)

ez tetszik :)

lac1nho
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 25. 22:12

86.percben van a legnagyobb helyzetunk a meccsen 0-4nél...vicc

Heyman
Válasz lac1nho kommentjére
2011. márc. 25. 22:16

nah megjelent a mecss embere is :D :))

gászler
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 25. 22:17

nah megjelent a mecss embere is :D :))

hehe jó kis kergetősdia végére :D:))

dj.reLax86
Válasz Ispy kommentjére
2011. márc. 25. 22:26

általában nem szoktam fociról vitázni, mert nem értek hozzá, de ha egy csapat technikailag és sebességileg (van ilyen szó?) ilyen főlényben van, akkor úgy tünhet, hogy a magyarok milyen bénák, pedig csak a tudásbeli különbség az, ami hibaként jelenik meg nálunk.

Üdv
Ispy

A hollandoknak jobb doppingszereik vannak. hehe. :D amúgy én nekik drukkoltam. Miért? Mert a kedvenc országom... Remélem ezzel nem sértek meg senkit.

aprajafalva
Válasz gászler kommentjére
2011. márc. 25. 22:27

Csak azt nem értem megint, hogy miért nem birják odatenni magukat a játékosok a 90. percig, már csak becsületből is. 1-2 játékos volt csak kivétel.

Heyman
Válasz aprajafalva kommentjére
2011. márc. 25. 22:28

Csak azt nem értem megint, hogy miért nem birják odatenni magukat a játékosok a 90. percig, már csak becsületből is. 1-2 játékos volt csak kivétel.

én valahogy pont ezt vártam. ezért nem is követtem csak fél szemmel a mecsset. lehet várni kell még pár 10 évet a magyar focira h megszülessen

Élő ügyfélszolgálat