Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

petozso
Válasz Banderas79 kommentjére
2012. jan. 20. 21:56

Hatalmas meccs volt, SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!

tilted
Válasz Banderas79 kommentjére
2012. jan. 20. 21:56

a csatkai szűz mária mit játszottunk már megint.. SZÉP VOLT FIÚK!

ox
Válasz tilted kommentjére
2012. jan. 20. 22:27

Kész vagyok teljesen. Ez egy igazi nemzeteközi siker, a magyar kézilabda visszakerül a méltó helyére.

Folytatás:
Vasárnap Izland
Kedden: Szolvénia
Szerdán: Horvátország.

Hajrá Magyarország!!!!!!!!!

soso78
Válasz ox kommentjére
2012. jan. 20. 22:29

izland nem kiesett? és a szlovének jutottak be?vagy mi:)

ox
Válasz soso78 kommentjére
2012. jan. 20. 23:00

izland nem kiesett? és a szlovének jutottak be?vagy mi:)

további menetrend...

soso78
Válasz ox kommentjére
2012. jan. 20. 23:10

ok, csak a dun i közvetitésnél mondták, h kiestek az izlandiak a szlovén meccs után, de ugy látom, norvégia esett akkor ki onnan.

ugy látom körbeverés volt ott, és igy estek ki a norvégok.

fkf131
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jan. 21. 0:16

Közbe pontosan megtudtam a beosztását az embernek. A magyar kézilabda szövetség etikai és fegyelmi bizottságának az elnökétől tudom. Nemrég léptették elő. Berci bácsinak hívják. :D

A továbbjutásunk pedig a spanyoloktól függ. Ha ők leadják a meccset akkor ennyi volt.

Hajrá magyarok!

Ezt egy éve Nagy Laci is elmondta egy interjúban.
Ami a válogatottság lemondását illeti én személy szerint amikor még sportoló voltam mindenem odaadtam volna azért, hogy egyszer válogatott legyek. Nem lett volna az az akadály amit nem lehet legyőzni. Mégiscsak a hazám, a szüleim hazáját képviselhetem nemzetközi viadalokon, nincs az a pénz amiért ezt lemondanám(mert pl egy egyéni biztosítás is csak pénz kérdése, persze nem kevésé), azt is hozzátéve, hogy az emberek szeretete, elismerése szerintem valami olyan pluszt adhat, amit egy "átlagos ember" soha nem fog tapasztalni, és nem hogy lemondanám, hanem addig játszanék ameddig csak lehet. Sajnálom, hogy nincs Nagy Laci, de ha annyira érdekelné a válogatott akkor jönne szerintem( 10évig nem zavarták a körülmények).Elismerem a 1x évet amit a magyar válogatottért tett,elismerem azt is, hogy ő a legjobb magyar kézilabdás, de ameddig valaki hasznára válik a hazája válogatottjának, és mégse megy el, az az ember szerintem nem is való a válogatottba(lásd pl.Kásás 35évesen is visszatért amikor mondták, hogy szükség van rá).

A franciák elleni meccsért meg hatalmas gratula, mindenki nagyon jó volt, főleg Fazekas.
Bár jót nevettem, amikor egy kipattanólabdáért elindult Krivokapics és 5méter előnyből indulva nem sikerült megszereznie a 10méterre lévő labdát a francia elől, de utána azért lőtt 3 nagy gólt:)

dfecco23
Válasz petozso kommentjére
2012. jan. 21. 0:34

Hatalmas meccs volt, SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!

+11111111111

fshoumalibu
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. jan. 21. 2:39

valakinek nincs kedve kijonni vasarnap ujvidekre izland ellen? En szegedi vagyok, de mivel ugyis ittvan a hatar, szerintem osszelehetne dobni egy 4 fos tarsasagot siman. (ergo az orszag osszes varosa jatszik :D)

soso78
Válasz fshoumalibu kommentjére
2012. jan. 21. 12:05

European Men's Handball Ch 2012: France - Hungary - YouTube

aki esetleg nem látta volna, kis összefoglalo, dejo magyarnak lenni:)

Élő ügyfélszolgálat