mondom nem láttam a meccset, csak a hír nem lepett volna meg ha kikap :)
egyébként meg ha ""elvették "" tőle a győzelmet az gusztustalan...
Nem lepett volna meg ha kikap.??Szerintem mielőtt leírsz valamit ebben a témában gondold át előtte,mert így csak simán hülyeség amit írsz.Gondolom tisztában vagy az eddigi eredményeivel is.,és a boxhoz is nagyon értesz.no comment
Erdei Zsolt - Wikipédia
Ja és a "gy." az eredményeinél nem gyvereséget jelent
ha nem láttad miért szólsz bele?
Ja és a "gy." az eredményeinél nem gyvereséget jelent
egyébként te laikusként sohasem alkottál véleményt valamilyen témában, oda csak a pro-k szólhatnak hozzá? :D
amúgy tipikus magyar fórum feeling, egyből a személyeskedés! no comment!!
ebben a párbeszédben csak a tipikus magyarozás a tipikusan magyar :D
Felhívtam Rácz Félixet, látta-e a meccset. Látta, mondja szomorúan. És, mi értelme ennek?
Hát csak annyi, hogy bár Edwin Rordiguezről a Boxrec.com adatai alapján nem derül ki, de Félix speciel tudja, hogy a menedzser-promóter Lou DiBella kedvenc embere. A csalásnak pedig az az értelme, hogy Rodriguez szerint Madár igenis meg tudná verni Rodriguezt a döntőben, ezért is iktatták ki ezzel a szürreális megosztott pontozással. Tehát Gracsov csak egy paraszt a játszmában, a sima ellenfél Rodrigueznek a döntőben. Mondjuk ennek se látom sokkal több értelmét, hiszen egy Gracsovot megverni, annak nincs komoly hírértéke.
Indexen írták..ez az indok..szomorú:(
Visszatérve a bokszra talán nem véletlen hogy az amcsik azt mondják az europai "profi boksz"bohockodás az orosz meg se üttötte de azért ö nyert
Ha a Rácz úr tudta vajon elmondta -e Madárnak?Mindegy ,bundás szemét sport ez.A legnagyobb baj ,hogy az Univerzum tönkrebaxta a profi boxot kelet európában jó pár évre.Remélem Zsolti megtalálja még a helyét az életben.Szurkolok neki mert többet érdemel annál mint ahol most tart.