Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

Tündi77
Válasz Zoleee kommentjére
2009. máj. 17. 18:13

Sziasztok!

Buktar unokatestvére vagyok!Szeretném megköszönni mindenkinek a tegnap estét és hogy ennyien rám szavaztatok!Meghatódtam nagyon!Borzasztó jó érzés volt látni,hogy vannak még önzetlen emberek,akik nem csak saját magukra gondolnak,hanem másokra is....!:'-) Soha nem fogom elfelejteni ezt a szép estét!Nagyon nagy örömet okoztatok!Köszönöm még egyszer!Sok sikert kivánok mindenkinek!Akik Vegasba készülnek,azoknak jó utat,szerencsét kivánok!Vigyázzatok magatokra!

üdv:Kovácsné Farkas Tünde

titcar
Válasz Tündi77 kommentjére
2009. máj. 17. 18:18

Sziasztok!

Buktar unokatestvére vagyok!Szeretném megköszönni mindenkinek a tegnap estét és hogy ennyien rám szavaztatok!Meghatódtam nagyon!Borzasztó jó érzés volt látni,hogy vannak még önzetlen emberek,akik nem csak saját magukra gondolnak,hanem másokra is....!:'-) Soha nem fogom elfelejteni ezt a szép estét!Nagyon nagy örömet okoztatok!Köszönöm még egyszer!Sok sikert kivánok mindenkinek!Akik Vegasba készülnek,azoknak jó utat,szerencsét kivánok!Vigyázzatok magatokra!

minden jót :)

Tündi77
Válasz titcar kommentjére
2009. máj. 17. 18:37

Azért majd néha beqkantok hozzátok,ha nem baj!

Littlemage
2009. máj. 17. 21:06

Sziasztok!

Legjobbakat kívánom mindenki nevében!

Knish
Válasz Littlemage kommentjére
2009. máj. 17. 22:06

Örülök, hogy jó helyre került az adomány, mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Tündi77
Válasz Knish kommentjére
2009. máj. 22. 12:25

Köszi szépen,aranyosak vagytok!

bihaimo
2009. máj. 22. 13:12

Mihamarabbi gyógyulást kívánok én is!

andree
Válasz Littlemage kommentjére
2009. máj. 22. 13:16

Legjobbakat kívánom mindenki nevében!

jaja +1

Tündi77
Válasz andree kommentjére
2009. máj. 22. 22:15

Igyekszem..!:-) Vigyázzatok magatokra!

medgypeti
2009. jún. 16. 15:38

Lassan szerintem elérkezett az idő, hogy újra nekikezdjünk a gyűjtésnek.Sajnos történt egy szomorú baleset nálunk a városban.Ha majd aktuális lesz és összegyűlt az újabb összeg akkor én most ezt a szegény családot ajánlanám.

Mosonmagyaróvári gázolás: Hiányzik anya | Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyarvri hrek | Gyr-Moson-Sopron - kisalfold.hu
Zebrán gázolta halálra a motoros a háromgyermekes édesanyát | Mosonmagyarvr hrei, mosonmagyarvri hrek | Gyr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

Élő ügyfélszolgálat