Sziasztok!
Buktar unokatestvére vagyok!Szeretném megköszönni mindenkinek a tegnap estét és hogy ennyien rám szavaztatok!Meghatódtam nagyon!Borzasztó jó érzés volt látni,hogy vannak még önzetlen emberek,akik nem csak saját magukra gondolnak,hanem másokra is....!:'-) Soha nem fogom elfelejteni ezt a szép estét!Nagyon nagy örömet okoztatok!Köszönöm még egyszer!Sok sikert kivánok mindenkinek!Akik Vegasba készülnek,azoknak jó utat,szerencsét kivánok!Vigyázzatok magatokra!
üdv:Kovácsné Farkas Tünde
Sziasztok!
Buktar unokatestvére vagyok!Szeretném megköszönni mindenkinek a tegnap estét és hogy ennyien rám szavaztatok!Meghatódtam nagyon!Borzasztó jó érzés volt látni,hogy vannak még önzetlen emberek,akik nem csak saját magukra gondolnak,hanem másokra is....!:'-) Soha nem fogom elfelejteni ezt a szép estét!Nagyon nagy örömet okoztatok!Köszönöm még egyszer!Sok sikert kivánok mindenkinek!Akik Vegasba készülnek,azoknak jó utat,szerencsét kivánok!Vigyázzatok magatokra!
Azért majd néha beqkantok hozzátok,ha nem baj!
Sziasztok!
Örülök, hogy jó helyre került az adomány, mihamarabbi gyógyulást kívánok!
Köszi szépen,aranyosak vagytok!
Mihamarabbi gyógyulást kívánok én is!
Legjobbakat kívánom mindenki nevében!
Igyekszem..!:-) Vigyázzatok magatokra!
Lassan szerintem elérkezett az idő, hogy újra nekikezdjünk a gyűjtésnek.Sajnos történt egy szomorú baleset nálunk a városban.Ha majd aktuális lesz és összegyűlt az újabb összeg akkor én most ezt a szegény családot ajánlanám.
Mosonmagyaróvári gázolás: Hiányzik anya | Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyarvri hrek | Gyr-Moson-Sopron - kisalfold.hu
Zebrán gázolta halálra a motoros a háromgyermekes édesanyát | Mosonmagyarvr hrei, mosonmagyarvri hrek | Gyr-Moson-Sopron - kisalfold.hu