Póker Fórum Archívum > Minden más > Jovoktom HU Challange: 10000 db $60 nevezésű hyper HU SNG +1%-os ROI-val?

Wasp
Válasz 5RayFinkle5 kommentjére
2012. szept. 4. 0:31

jó kérdés, egy tizedesjegyen belül azt mondtam volna, hogy lehet, hogy kerekítési okai vannak, de ha majd megkapjuk a handhistorykat, akkor mondunk egy hiteles eredményt, egyelőre viszont szerintem higgyük el jovoktom adatait, messze még a vége, valószínűleg ennyi eltérés nem is számítana.

jovoktom1
Válasz Dj69k kommentjére
2012. szept. 4. 8:30

Kevesebb órával számoltam, de valahogy nem akar kijönni az eltervezett db/óra :)

Kispagat
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 4. 9:00

Nem értek hozzá, de az elég mákos, hogy 1000 játék alatt a teljes swing mindössze kb 40 buyin. Nem ellened szurkolok, nem is fogadtam, de gondolom, ez változni fog.

jabyga
Válasz Kispagat kommentjére
2012. szept. 4. 10:02

Kicsit felvilágosíthatnátok, mert nem tudom jól értem-e ezeket a cselendzseket. Ha jól értelmezem, akkor a mennyiségen túl, pusztán a szerencsére fogadtok mindkét fél részéről, mivel nem ev roi-t néztek. Amit értek, hogy nem lehet ev roi-t nézni, mivel akkor senki sem fogadna, de így meg ez tulajdonképpen semmi más mint szerencsejáték. Mármint a fogadás. Mert jovoktom arra fogad, hogy nem lesz akkora downswingje, hogy ne érje el az 1% roit, ti meg az ellenkezőjére.

mrj
Válasz 5RayFinkle5 kommentjére
2012. szept. 4. 11:13

Eddig mind a 1013 game 60$-os meccs volt, szóval az Avg ROI pontosan annyi mint a hm szerinti, vagyis annyinak kellene lennie...

ma reggel jovoktom átküldte az eddigi handjeit, importálás után ugyanazt mutatta nekem a HM mint a scope, neki viszont eggyel kevesebb vesztees meccse volt. Ezek után csináltunk nála egy új DB-t amibe beimportálva az összes handet megintcsak a scope által mutatott eredményt kaptuk.

Szerintem ameddig a scopeban nem marad ki meccs, addig lehet azt etalonnak tekinteni, egyébként pedig az újraimportálás segit. Abban maradtam vele hogy a továbbiakban két DBt használ. Egyet amibe játszik a másikba pedig session után berakja a handeket és azt fogja postolni.

Megjegyzem hogy én ezt a hibát már többször tapasztaltam HMben. Egész pontosan a valós idejű db ben nagyon picit más eredmény van mint az utólag importált eredmény.

trixilw
Válasz jabyga kommentjére
2012. szept. 4. 11:19

Kicsit felvilágosíthatnátok, mert nem tudom jól értem-e ezeket a cselendzseket. Ha jól értelmezem, akkor a mennyiségen túl, pusztán a szerencsére fogadtok mindkét fél részéről, mivel nem ev roi-t néztek. Amit értek, hogy nem lehet ev roi-t nézni, mivel akkor senki sem fogadna, de így meg ez tulajdonképpen semmi más mint szerencsejáték. Mármint a fogadás. Mert jovoktom arra fogad, hogy nem lesz akkora downswingje, hogy ne érje el az 1% roit, ti meg az ellenkezőjére.

Ekkora mintán, kb 5% esély lehet arra, hogy a valós roitól durván eltérő eredményt kapjunk. Gondolom nem 1%-ra értékeli a valós roiját jovoktom, hanem 2-3-ra, így az 1% több mint 90%-ban meglesz. Viszont, ha csak 1-et tud hozni hosszú távon, akkor tényleg neccesebb, mert minimum 20%-ban kilóghat mindkét irányba a variancia mérlege.

bigacsiga
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 4. 13:12

Nagyon egyszeru a dolog, mert hogy a manipulalast kiiktasd a ho vegen starstol lekeres az egesz honapot. Ilyenkor stars egy linket es jelszot kuld, innen toltik le a birak, nem pedig jovokromtol, igy 100% semmi nem marad ki

mooncreator
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 5. 11:22

Jovoktom: Meg lehet kérdezni, hogy egy nap hány óra tiszta játékidőd volt eddig? És mi napirenden kb.?

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 5. 12:06

Olyan 9-10 óra között van a tiszta játékidő. Ha a napirendem érdekel, akkor 10 körül elkezdek játszani, és este tízig toltam. Kicsit most ki akarom tolni, többet akarok este/éjszaka játszani.

Greyboy
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 5. 16:15

És hol található az összegzés a tegnapi nappal együtt?

Élő ügyfélszolgálat