jó kérdés, egy tizedesjegyen belül azt mondtam volna, hogy lehet, hogy kerekítési okai vannak, de ha majd megkapjuk a handhistorykat, akkor mondunk egy hiteles eredményt, egyelőre viszont szerintem higgyük el jovoktom adatait, messze még a vége, valószínűleg ennyi eltérés nem is számítana.
Kevesebb órával számoltam, de valahogy nem akar kijönni az eltervezett db/óra :)
Nem értek hozzá, de az elég mákos, hogy 1000 játék alatt a teljes swing mindössze kb 40 buyin. Nem ellened szurkolok, nem is fogadtam, de gondolom, ez változni fog.
Kicsit felvilágosíthatnátok, mert nem tudom jól értem-e ezeket a cselendzseket. Ha jól értelmezem, akkor a mennyiségen túl, pusztán a szerencsére fogadtok mindkét fél részéről, mivel nem ev roi-t néztek. Amit értek, hogy nem lehet ev roi-t nézni, mivel akkor senki sem fogadna, de így meg ez tulajdonképpen semmi más mint szerencsejáték. Mármint a fogadás. Mert jovoktom arra fogad, hogy nem lesz akkora downswingje, hogy ne érje el az 1% roit, ti meg az ellenkezőjére.
Eddig mind a 1013 game 60$-os meccs volt, szóval az Avg ROI pontosan annyi mint a hm szerinti, vagyis annyinak kellene lennie...
Kicsit felvilágosíthatnátok, mert nem tudom jól értem-e ezeket a cselendzseket. Ha jól értelmezem, akkor a mennyiségen túl, pusztán a szerencsére fogadtok mindkét fél részéről, mivel nem ev roi-t néztek. Amit értek, hogy nem lehet ev roi-t nézni, mivel akkor senki sem fogadna, de így meg ez tulajdonképpen semmi más mint szerencsejáték. Mármint a fogadás. Mert jovoktom arra fogad, hogy nem lesz akkora downswingje, hogy ne érje el az 1% roit, ti meg az ellenkezőjére.
Nagyon egyszeru a dolog, mert hogy a manipulalast kiiktasd a ho vegen starstol lekeres az egesz honapot. Ilyenkor stars egy linket es jelszot kuld, innen toltik le a birak, nem pedig jovokromtol, igy 100% semmi nem marad ki
Jovoktom: Meg lehet kérdezni, hogy egy nap hány óra tiszta játékidőd volt eddig? És mi napirenden kb.?
Olyan 9-10 óra között van a tiszta játékidő. Ha a napirendem érdekel, akkor 10 körül elkezdek játszani, és este tízig toltam. Kicsit most ki akarom tolni, többet akarok este/éjszaka játszani.
És hol található az összegzés a tegnapi nappal együtt?