Póker Fórum Archívum > Minden más > Jovoktom HU Challange: 10000 db $60 nevezésű hyper HU SNG +1%-os ROI-val?

titcar
Válasz Greyboy kommentjére
2012. szept. 7. 21:52

? A sharkscope-on nem tudok rádkeresni, mert opt-in-t ír ki, grafokat pedig nem töltetsz fel, pedig megígérted. Érdekel pedig hogy áll a challange...

jah ez kicsit azért necces...

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 7. 21:54

Bocsássatok meg, azt hittem látjátok a scope grafot, mindjárt megoldom. Grafikon meg lesz este, igyekszem majd rendszeresebben betenni, illetve a jó topicba :)

szfvkrisz
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 7. 22:16

Nálatok sincsen hang? Nálam ma egész nap amikor néztem síri csend volt!
Pedig úgy hiányoznak a kommentek :) Sokszor azért nézem, meg egyébként, mintha magamat látnám :):)

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 8. 1:24

7.nap

Összes

Hang lehet hogy nem lesz egy darabig, megjött lazyduck, és beszélgetéseket nem biztos hogy hallani kellene :)

bigacsiga
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 8. 2:47

7.nap

Összes

Hang lehet hogy nem lesz egy darabig, megjött lazyduck, és beszélgetéseket nem biztos hogy hallani kellene :)

Itt remelem nem arra gondolsz mint amit ezalatt ertunk

jatekos22
Válasz bigacsiga kommentjére
2012. szept. 8. 3:54

Itt remelem nem arra gondolsz mint amit ezalatt ertunk

Én erre tippelnék...

Maxxxika
Válasz jatekos22 kommentjére
2012. szept. 8. 4:07

Én erre tippelnék...

Jó hogy nem már
Image

vagy

http://www.youtube.com/watch?v=7_6sBaLzjuI

Bocs, nem tudtam kihagyni :D

mrj
Válasz Greyboy kommentjére
2012. szept. 8. 5:11

? A sharkscope-on nem tudok rádkeresni, mert opt-in-t ír ki, grafokat pedig nem töltetsz fel, pedig megígérted. Érdekel pedig hogy áll a challange...

ezt nem értem, én mindig tudtam keresni rá

mrj
2012. szept. 8. 5:14

7.nap

Összes

ez nem nagyon jó

redoubtable
2012. szept. 8. 8:28

7.nap

Összes

szabályzat nem tiltja a külső segítséget? Csak mert ha igen be is fejezheted a challenget mert buktál 10K-t.

Élő ügyfélszolgálat