Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de miben kell más stratégiát alkalmaznia a pofátlan Patnak a fáradt Tom ellen, mint egy nem pofátlan regnek, aki nem tudja, hogy Tom fáradt? Vagy mitől pofátlanabb bármelyik reg , mint Pat, aki ráült estefelé Tomra? Lelki előnye van azáltal, hogy ő tudja, hogy Tom fáradt, vagy Tom fél Pattől, mert tudja, hogy Pat tudja, hogy ő fáradt?!
Azon kívül, hogy szándékosan ráül, mert tudja, hogy fáradt, mi előnye van Tommal szemben, ami más regnek nincs meg aki leül mellé?
Valószínű nem azért sidebetel, meg pókerezik, mert jó buli, hanem, hogy pénzt keressen vele.. Na de ennyit a flame warről, mert kezd popcorn time gyanússá válni a topic lassan
Eleve így is elég nehéz ez a kihívás... Okés, úgy érzem innentől kezdve sokszor hagyok ismerős magyar regeket a lobbyban :D Nálam sem tiltják a szabályok!!!!
Pat számára 10-20 nap után már önmagában a játék is pluszos lehet Jovoktom ellen, ha pedig azt is figyelembe veszi, hogy fogadott is ellene, akkor nyilván rá fog ülni. Ha lehetne én is ezt tenném, csak sajnos nincs egyetlen meccsem sem Starson. :(
Vagy pedig, akik Robira fogadtak, üljenek Patre...és a többi regre is....Leginkább az újakra! Hang mikor lesz?
Azon kívül, hogy szándékosan ráül, mert tudja, hogy fáradt, mi előnye van Tommal szemben, ami más regnek nincs meg aki leül mellé?
Eleve így is elég nehéz ez a kihívás... Okés, úgy érzem innentől kezdve sokszor hagyok ismerős magyar regeket a lobbyban :D Nálam sem tiltják a szabályok!!!!
Így a roi viszonylatában értem már a kérdést. Én csak arra gondoltam, hogy az asztalnál nem fog többet nyerni Tomtól, mint más reg csak azért mert tudja, hogy fáradt, maximum abból kifolyólag, hogy többet ül le mellé játszani. Viszont ha így nézzük akkor ezt zsigerből tiltani kellett volna, mert igen nagy kihatással tud lenni egy, a kereteknek megfelelő reg a cselendzs végkimenetelére, legalábbis, ha tényleg annyival tudja rontai a roi-t, nem?
Nem ötlet adónak szánt gondolat, de ebből az derül ki, hogy bármelyik hyper hu-s regnek hatalmas üzlet ellene fogadni, reggelni egy álnevet és meggyepálni a roi-ját. Ez így elég rizikós kihívás akkor, nem? Szimplán az emberek jó szándékára hagyatkozni, ennyi pénz árnyékában +EV-s? Vagy rosszul értelmezek valamit?