Én mindenképp Jovoktom mellett tervezek érvelni a továbbiakban is. Egyértelműen neki szurkolok, pedig két barátom is fogadott ellene, de nekem eléggé szimpatikus az, hogy a társaságból egyedül csak ő harcol, nekünk többieknek csak a szánk jár. :) Ráadásul nem kis harcot vállalt, és mint kiderült, valóban nem igazán volt tapasztalata. Nem is megy neki jól a napokban, de annak ellenére kitart és nyomja tovább. És amíg nem adja fel, addig én örömmel támogatom néha egy-egy hozzászólással. Ha pedig teljesíti, amit vállalt, akkor úgy gondolom abszolut meg is érdemli az azzal járó nyereségét. Hajrá Jovoktom!! :)
vajon értelmezed is az írásokat vagy cs hajtogatod a magadét? Senki nem mondta h kötelezik erre..de nyugodtan szólj ha esetleg még valamit nem sikerült megérteni, szívesen dedózok még picit..
Én mindenképp Jovoktom mellett tervezek érvelni a továbbiakban is. Egyértelműen neki szurkolok, pedig két barátom is fogadott ellene, de nekem eléggé szimpatikus az, hogy a társaságból egyedül csak ő harcol, nekünk többieknek csak a szánk jár. :) Ráadásul nem kis harcot vállalt, és mint kiderült, valóban nem igazán volt tapasztalata. Nem is megy neki jól a napokban, de annak ellenére kitart és nyomja tovább. És amíg nem adja fel, addig én örömmel támogatom néha egy-egy hozzászólással. Ha pedig teljesíti, amit vállalt, akkor úgy gondolom abszolut meg is érdemli az azzal járó nyereségét. Hajrá Jovoktom!! :)
A hang nem erdekel h van e vagy nincs...
Viszont semmilyen szinten nem erzem etikatlannak regkent akarhanyszor jatszani jovoktommal a kiiras fenyeben.
Vszinu ha ugy all a fogadas wcoop utan en is fogok vele jatszani.
Mint hyper regulárt, miért tart vissza a WCOOP?
mtt reg vagyok es sztem 4k lejatszott hyperrel mondhatom magam semi-regnek.
vajon értelmezed is az írásokat vagy cs hajtogatod a magadét? Senki nem mondta h kötelezik erre..de nyugodtan szólj ha esetleg még valamit nem sikerült megérteni, szívesen dedózok még picit..
mtt reg vagyok es sztem 4k lejatszott hyperrel mondhatom magam semi-regnek.
ehhez minden jogod meg is van. és ilyenkor pont a lónak azon az oldalán vagy amelyiken kell..a túlsó lovad meg hagyd meg másoknak..egy seggel egy lovat..biztos hallottad már...
Ennek a ráülős dolognak is legalább két oldala van.
Van ugye az, hogy a nagyon erős magyar regek (akik fogadtak/vagy nem) ráülnek, mert tudják, hogy ellenük legfeljebb BE-re lehet képes a srác. Ilyenkor mindenki örül aki fogadott ellene.
És van a másik oldal, amikor valaki ezt a topikot olvassa, nem fogadott, de a leírtak alapján látja, hogy mekkora +EV Jovoktom ellen játszani. Igaz, ez a valaki hyper HU-ban teljesen fish, de nem baj, játszik. És veszít, és veszít, és veszít. Ilyenkor mi van? Mindenki csalással vádolná Tomot, holott csak arról van szó, hogy kifogott egy halat akit nem akar elengedni. A hal pedig szintén ezt gondolja Tomról, tehát tovább folytatják a játékot, és Tom szép nagy pénzt szakít.
Jovoktom nem azt vállalta, hogy az Akadémia hyper HU regjeit képes 1%-os ROI-val verni, hanem a PS hyper mezőnyt általánosságban.
A kitétel pedig ami lehetővé teszi a regeknek az ellene való játékot azért van, mert tudta, hogy véletlenül összeakadhat bárkivel. Ha valaki szándékosan keresi őt az asztaloknál, már bőven túlmutat ezen.
Talán az lenne a legtisztább, ha a magyarok elleni eredmény nem számítana a fogadásba, mert ebből később csak még nagyobb viták lehetnek.
Aki pedig annyira ellene akar játszani, hívja ki egy mondjuk 1000 játékig tartó HU párbajra, és ott bizonyítson. Szívesen megnéznék egy ilyen párbajt.