Ki a mentorod?
Vicc ami itt megy... Azaz alap hogy aki nagy tétben fogadott és reg az ráül. Miért ne tenné? Én is ezt tenném ha nem fun összegben fogadtam volna.
Egyes embereknél komolyan elgurult a gyógyszer.
Jövöktom, engedj meg egy kis mentális támogatást.
Olvasgasd Szőnyi blogját a Race Across America versenyről.
4800Km 11 nap alatt biciklin, napi kb. 20 óra tekeréssel.
A kísérőcsapat nem semmi beszámolót írt.
Lehet, hogy te is találsz benne ötleteket, hogy vészeld át az egyre nagyobb fáradtságot, stresszt és az energiavámpírokat a topikban :)
racemachine.blog.hu/
Ha jovoktom nem purcan ki a challenge végére, Agárdon találkozhattok vele egy HU találkozón október első hétvégéjén.
Pár hely még szabad. Privátba jöhet kérdés.
Nem fogadtam,fingom nincs a HU-hoz se,de ha én fogadnék valaki ellen akkor én biztos nem hátráltatnám igy mint itt pár általam elismert játékos irja.Nekem ez nem fér bele.
Hajrá Jovoktom!!
Egyes emberek a saját anyjukat is eladnák, mert +EV. Lehetnétek tökösebbek.
Abban biztos vagyok, hogy ha fogadnék veletek, hogy egy darts nyíllal 10 méterről egy dobásból beletalálok a tábla közepébe, akkor a dobás előtt 10en letakarnátok a táblát, egyvalaki lekapcsolná a villanyt. Csak mert nem kötöttem ki, hogy ilyet nem lehet.
Egyes emberek a saját anyjukat is eladnák, mert +EV. Lehetnétek tökösebbek.
Abban biztos vagyok, hogy ha fogadnék veletek, hogy egy darts nyíllal 10 méterről egy dobásból beletalálok a tábla közepébe, akkor a dobás előtt 10en letakarnátok a táblát, egyvalaki lekapcsolná a villanyt. Csak mert nem kötöttem ki, hogy ilyet nem lehet.
Számomra teljes mértékben érthetetlen, hogy egy ilyen nagyságú fogadásnál, miért lett ez engedélyezve Tom által. Kegyetlen mód megnehezíti a dolgát, pedig önmagában is igen nagy kihívásnak tűnik. Úgy nehéz valamiből etikai kérdést csinálni, hogy deklarálva vagyon, hogy szabad csinálni...
" * Azok számára, akik ellenem fogadtak az asztalaimnál a játék szigorúan tilos. Ezek alól kivételek azok, akik az adott téten regulárok vagy semi-regulárok. Bármilyen kérdéses szituációban a bírák döntenek."
Ez egyre inkább kérdéses szitu, kíváncsi lennék a bírók álláspontjára. Nem gondolom, hogy nagyon másról beszélnék. Ezt az előző hozzászólásomban bővebben kifejtettem.
A szabály melyik része kérdéses számodra? Mert max annyi lehet, hogy egy adott játékos reg vagy semi-reg -e a limiten.
Én sem fogadtam, de érdekelne, hogy akkor elméletileg lehetséges, hogy mondjuk a 15. naptól, amikor Jovoktom már fáradt Pat ráül mindig és kénytelen vele játszani a HU-ok 60-80%-át, nem pedig más PS regekkel, fishekkel? (csak tippelek, fogalmam sincs mennyire lehet blokkolnia egy embernek a normál játékmenetet) Így esélye sincs, mert nem tud 1% roit hozni Pat ellen, ha csak Pat nem jóval rosszabb nála és gondolom nem az.