Csatlakozok én is hozzád! :)
Megy ám itt a savazás keményen de burkoltan!!! Ezek a kedvenc topikjaim!!!
Azt nem értem hogy, most több szabály javaslat van mielőtt elindult volna a móka... akkor kedves kollégák miért nem gondoltatok ilyen lehetőségekre? Bár nekem semmi közöm hozzá és nem is ugatok bele semmibe de az hogy, pár ember mindenbe beleköt elég vicces!!!
Hajrá Tom!!!
Mindenesetre úgy érzékelem, hogy gyülekeznek szép lassan a magyar hyper regek Jovoktom védelmére. Ezügyben teljesen elégedett vagyok!! Köszi mindegyikőtöknek, hogy nem hagytok engem abban a szomorúságos hitben, hogy itt mindenki nélkülözi az emberséget!
Döntés született a feltett két kérdésben. (egyhangú szavazással született meg az eredmény, négy fő szavazott, orang3j3ws nélkül, aki jelenleg nem elérhető, mert Thaiföldön van)
A két kérdés a következő volt:
- Kötelező-e hangot kapcsolni a live streamhez?
- Ráülhet-e PatGarret (illetve más igazolt regulár) jovoktomra?
Eredmény:
Hang nem kötelező,
Patgarret (vagy más regulár) ráülhet.
Ezek a továbbiakban ne képezzék vita tárgyát.
A bírói csoport egyhangú kommentárja a dologhoz az volt, hogy bár szerencsésebb lenne, ha lenne hang a videófelvétel alatt, de kötelezővé nem tehető, ezért csak javasoljuk (tehát a fogadás érvényességét nem érinti) a hang lehetőségek szerinti bekapcsolását.
Hajrá TOM!!
ez a topic lassan már csak arról nem szól mit csinál Jovoktom az asztaloknál...
(na de ne offoljunk :D )
Döntés született a feltett két kérdésben. (egyhangú szavazással született meg az eredmény, négy fő szavazott, orang3j3ws nélkül, aki jelenleg nem elérhető, mert Thaiföldön van)
A két kérdés a következő volt:
- Kötelező-e hangot kapcsolni a live streamhez?
- Ráülhet-e PatGarret (illetve más igazolt regulár) jovoktomra?
Eredmény:
Hang nem kötelező,
Patgarret (vagy más regulár) ráülhet.
Ezek a továbbiakban ne képezzék vita tárgyát.
A bírói csoport egyhangú kommentárja a dologhoz az volt, hogy bár szerencsésebb lenne, ha lenne hang a videófelvétel alatt, de kötelezővé nem tehető, ezért csak javasoljuk (tehát a fogadás érvényességét nem érinti) a hang lehetőségek szerinti bekapcsolását.
Még egy rövid hozzáfűznivaló. Csak hogy jól értelmezem-e. Akkor ezek szerint én önszántamból ráülhetek, és ha olyan kedvem van, akár bukhatok is neki annyit, amennyit nem szégyellek, mert a szabályozás ezt konkrétan nem tiltja, és a későbbiekben lehetetlenség a csalás tényét igazolni. Én meg mondjuk újdonságot akarok a játékomban kipróbálni, és a fene essen bele, mégse jó, és ez mondjuk 5K-mba kerül, és nahát, épp Jovoktom-nak bukom el, aki mellesleg a 10K-s challange-be vesz részt. Dehát ez kit izgat, nem? :)
Még egy rövid hozzáfűznivaló. Csak hogy jól értelmezem-e. Akkor ezek szerint én önszántamból ráülhetek, és ha olyan kedvem van, akár bukhatok is neki annyit, amennyit nem szégyellek, mert a szabályozás ezt konkrétan nem tiltja, és a későbbiekben lehetetlenség a csalás tényét igazolni. Én meg mondjuk újdonságot akarok a játékomban kipróbálni, és a fene essen bele, mégse jó, és ez mondjuk 5K-mba kerül, és nahát, épp Jovoktom-nak bukom el, aki mellesleg a 10K-s challange-be vesz részt. Dehát ez kit izgat, nem? :)
Reg vagy ? akkor igen