Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Jovoktom HU Challange: 10000 db $60 nevezésű hyper HU SNG +1%-os ROI-val?

masikati
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 9. 16:59

Mostmár kezd érdekelni,hogy hány oldalon keresztül fog még menni az adok-kapok. Előzményeket nézve meglesz a 70-80 oldal, de én annak örülnék a legjobban, ha rám cáfolna a közösség és nem lenne meg a limit.

Jovoktomnak meg kitartást kívánok.

titcar
Válasz masikati kommentjére
2012. szept. 9. 17:02

Mostmár kezd érdekelni,hogy hány oldalon keresztül fog még menni az adok-kapok. Előzményeket nézve meglesz a 70-80 oldal, de én annak örülnék a legjobban, ha rám cáfolna a közösség és nem lenne meg a limit.

Jovoktomnak meg kitartást kívánok.

állítsd át több hsz / oldalra :D

goce
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 9. 17:03

lazy+1

a kiírás valóban pontatlan talán, de jovoktom sztem is valóban arra gondolt, hogy ha reg van a szintjén és összekerülnek néha nem gond, de nem arra,h akkor majd rá fognak vadászni(valszeg fel sem merült benne)

ezt nevezhetjük jóhiszeműség elvének, ha már mindenki pontatlan megfogalmazással érvel, akkor ne felejtsük el, jóhiszeműség elve a jogban is megjelenik:
b) "Jóhiszeműség és tisztesség elve

A polgári jogok gyakorlása és a kötelezettségek teljesítése során a felek a jóhiszeműség és tisztesség követelményének megfelelően, kölcsönösen együttműködve kötelesek eljárni [1959. évi IV. tv. 4. §]. A jóhiszeműség többször nevesítve is megjelenik a Ptk-ban, és eltérő jogkövetkezményeket állapít meg attól függően, hogy a magatartás jóhiszemű vagy rosszhiszemű volt

Jóhiszemű: aki a látszattól eltérő valós tényekről nem tud, és kellő gondosság tanúsítása mellett nem is tudhat róla.
Rosszhiszemű: aki a látszattól eltérő valós tényekről tud, vagy kellő gondosság tanúsítása mellett tudhatna róla.

Azt, hogy mi minősül tisztességes eljárásnak a Ptk. nem határozza meg, azt minden esetben a társadalmi erkölcsi normák alapján lehet meghatározni. Az adott magatartásnak a jogszerűségen túlmenően, tisztességesnek (erkölcsösnek) is kell lennie."

Személy szerint felháborító az a hozzáállás,h pénzért mindent lehet, csak mert +ev és nem tiltják a pontatlan szabályok. Nálam ez nem fér bele!
Kapd szét a gyereket lazy!

Wasp
Válasz goce kommentjére
2012. szept. 9. 17:16

másod vagy harmad évfolyam? :)

Ollie
Válasz goce kommentjére
2012. szept. 9. 17:18

Ez a challenge rendesen két részre osztotta ideiglenesen a PA fórumozókat:D de lassan már tényleg lényegtelen ennyi hozzászólás ami ugyanarról szól nagyvonalakban..

zorck
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 9. 17:32

BRUTAL Elbow Knockout - YouTube

A további viták eldöntésére ajánlom ezt

Holdenper
Válasz Wasp kommentjére
2012. szept. 9. 17:45

Azt vajon tanulták már, hogy Steinberg elviheti-e a Yankeest?

Jonas 77
Válasz Holdenper kommentjére
2012. szept. 9. 18:07

Ehh, végigolvastam ezt a topicot de minek? Egyesek hihetetlen jól lehetnek ellátva szürkeállománnyal hogy itt osztják az észt két kézzel...

Sok sikert kívánok a kihíváshoz jovoktom-nak, szerintem is nagyobb fába vágta a fejszéjét mint mire számított, de így csak még nagyobb lesz a dicsőség. :)

Wasserstein
Válasz Wasp kommentjére
2012. szept. 9. 18:38

Wikipédia:D

olegg
Válasz Jonas 77 kommentjére
2012. szept. 9. 18:52

Ehh, végigolvastam ezt a topicot de minek?

Igazi hero read lehetett, ennyi idő alatt a Karamazov testvéreken is átrághattad volna magad. :-)

Élő ügyfélszolgálat