Póker Fórum Archívum > Minden más > Jovoktom HU Challange: 10000 db $60 nevezésű hyper HU SNG +1%-os ROI-val?

andada
Válasz Holdenper kommentjére
2012. szept. 15. 0:16

laza 50bi-s up van, ahogy nézem:)

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 15. 1:12

Eddig nem tudtam eldönteni, hogy szeretem-e amit a PS csinál velem vagy sem. EV-t nem tudok nyerni, nem tudom soha előröl betenni. Cserébe viszont EV felett futottam. Na ma eldőlt a kérdés. Ilyet még nem éltem, este 9 órától nem tudtam pre allint veszíteni. Postflop inkább nem is erőlködtem, betoltam mindennel pre :)

Akkor lássuk :)

Galambos Tarzan
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 15. 3:06

Eddig nem tudtam eldönteni, hogy szeretem-e amit a PS csinál velem vagy sem. EV-t nem tudok nyerni, nem tudom soha előröl betenni. Cserébe viszont EV felett futottam. Na ma eldőlt a kérdés. Ilyet még nem éltem, este 9 órától nem tudtam pre allint veszíteni. Postflop inkább nem is erőlködtem, betoltam mindennel pre :)

Sose legyen fordìtva!

dr.drogba
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 15. 8:51

Hajrá,csak igy tovább!!!

gabika72
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. szept. 15. 9:43

Mindenesetre ez a graf remekül rámutat a műfaj sajátosságaira és egyben előrevetíti, hogy hány játék után lehet hyper headsupban hosszútávról beszélni.Azt hiszem az mrj oktatóvideójában elhangzott "3000 játék"-ot is dobhatjuk a kukába és megkockáztatom, hogy még a 10k sem mutatja a valós helyzetet.
Ez lehet vígasz azoknak akik 2-3k játék után is bukóban vannak , mert lehet nem a játékukkal van baj csak egyszerűen nem jött még ki a "hosszútáv".

redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 15. 10:12

ha 60 as on játssza végig akkor az a lényeg, hogy 600$ profitja legyen ugye?

bushi ur
Válasz redoubtable kommentjére
2012. szept. 15. 10:17

nem $6k?

SchZol
2012. szept. 15. 10:20

60$*0,01*10000=6000$

redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 15. 10:22

Tudtam, hogy hülyeséget beszélek. THX!!!

masikati
2012. szept. 15. 10:25

ROI = (befektetés bevétele - befektetés költségei) / befektetés költségei

6000$

Élő ügyfélszolgálat