laza 50bi-s up van, ahogy nézem:)
Eddig nem tudtam eldönteni, hogy szeretem-e amit a PS csinál velem vagy sem. EV-t nem tudok nyerni, nem tudom soha előröl betenni. Cserébe viszont EV felett futottam. Na ma eldőlt a kérdés. Ilyet még nem éltem, este 9 órától nem tudtam pre allint veszíteni. Postflop inkább nem is erőlködtem, betoltam mindennel pre :)
Akkor lássuk :)
Eddig nem tudtam eldönteni, hogy szeretem-e amit a PS csinál velem vagy sem. EV-t nem tudok nyerni, nem tudom soha előröl betenni. Cserébe viszont EV felett futottam. Na ma eldőlt a kérdés. Ilyet még nem éltem, este 9 órától nem tudtam pre allint veszíteni. Postflop inkább nem is erőlködtem, betoltam mindennel pre :)
Mindenesetre ez a graf remekül rámutat a műfaj sajátosságaira és egyben előrevetíti, hogy hány játék után lehet hyper headsupban hosszútávról beszélni.Azt hiszem az mrj oktatóvideójában elhangzott "3000 játék"-ot is dobhatjuk a kukába és megkockáztatom, hogy még a 10k sem mutatja a valós helyzetet.
Ez lehet vígasz azoknak akik 2-3k játék után is bukóban vannak , mert lehet nem a játékukkal van baj csak egyszerűen nem jött még ki a "hosszútáv".
ha 60 as on játssza végig akkor az a lényeg, hogy 600$ profitja legyen ugye?
Tudtam, hogy hülyeséget beszélek. THX!!!