A technikai okra gondoltam, de szándékosan nem írtam saját állásfoglalást, meghagyom azt a bíróknak.
Hajrá!
A szabályokat kell csak betartani/betartatni. Ha ezt elbírta a szabályzat akkor nincs semmi gond.
a technikai vis maior / jovoktom hibája, eléggé szürke zóna, én nem gondolnám azt, hogy bármit szankcionálni kellene, ha egyszer jovoktom lehetőségeihez képest ad képet, csak rosszabb minőségben, nem állt le lényegesen sokáig a stream, stb. akkor nincs is intézkedést igénylően nagy probléma.
Nyilván ezt az időszakot majd alaposabban megvizsgáljuk handhistory-k ügyében, de egyáltalán nem hinném, hogy itt olyan szankciókat kellene hozni, hogy ne engedjük játszani jovoktomot, vagy ad absurdum automatikusan bukja a challange-et, mert nem volt stream pár órára.
Ha kértek valami döntést az ügyben, akkor azt szívesen meghozzuk testületileg, tehát írjátok le, mit szeretnétek elérni, milyen szankciót akartok, mi alapján - milyen feltételek nem teljesülésével. Ha valamilyen intézkedést akartok, vagy garanciát az esetleges csalások megelőzésére, akkor írjátok le, mi az elképzelésetek.
(személy szerint azt gondolom, hogy nem kell semmit tenni, a net gond ma jovoktom elmondása szerint megoldódik, és minden megy tovább az eddigiekben megismert rendszer szerint.)
Helyreállt a net, kösz mindenkitől a türelmet.
Amugy Zoleee csak kivancsisagbol kerdem, hogy van e RSA authenticatorod a PS accodhoz?
A PA elleni tamadas utan jo biztosra menni.
Én láttam a kulcscsomóján nyáron :)
Helyreállt a net, kösz mindenkitől a türelmet.
Úgy tűnik PS nem hagyja, hogy egymás után több nyerő napom is legyen.
Tegnapi:
Összes:
Az ev vonalat is láthatóvá teszed legközelebb?
Igen
Legutóbb azt kifogásolták hogy minek az EV vonal. :)
Akárhogy is alakul, az eddig lezajlott dolgok után gratulálok a higgadtságodhoz és a türelmedhez.
GL!