lol
kezdenek már eléggé nevetségessé válni ezek a "pro" teamek
Miért? Szerinted nem jó játékos?
Gratula neki!
bizonyára nem tett le ennyit az asztalra de azért szerintem mindenképpen jelent valamit hogy amikor a Dénes leült CG-ezni 5-10 fős várólisták alakulnak ki....hm...
bizonyára nem tett le ennyit az asztalra de azért szerintem mindenképpen jelent valamit hogy amikor a Dénes leült CG-ezni 5-10 fős várólisták alakulnak ki....hm...
Akik a torna eredményeik miatt be vannak sztárolva azok általában mind nagyon mínuszosak cash game-ben...Tornához meg türelem kell+jó szerencse.
Az a baj, hogy amikor ilyen Kaló Déneseket meg nagymellű cicababákat vesznek be egy "pro" teambe azzal az olyan nagyszerű játékosok mint pl. Luigi érdemeit kisebbítik. Tisztelet a Brunson 10-nek és annak a csapatnak akik összeszedték azokat a srácokat. Azt a csapatott valóban pro játékosok alkotják. Az FTP és a PS csapata az már inkább reklámarcokból áll mintsem profi pókeresekből. Dehát ez kell a népnek, csak kicsit szar érzéssel tölt el. Sokáig azt hittem, hogy a póker az egy olyan terület ahol ha keményen dolgozik az ember elérhet valamit. Ez így is van, csak sajnos a valóban zseniális játékosokat egylapon szokás említeni az egyszermákoltak/szépapofija/jokakapcsoltai típusúakkal. Ez viszont nincs rendjén számomra. Gusztustalan média maszlag már ez az egész póker...
Az, hogy Kaló Dénes zsebből kifizette a Monte Carlo EPT nevezési díját és elnitteskedett a második helyig számomra nem jelent olyan hatalmas érdemet. Jó persze gratula neki meg minden, de Darvin Moon is nagyot szakított mégsem ereszkedik senki térdre a tudása előtt.
dj.reLax86: igazad van én nem nyertem 2.5M$, viszont nagyságrendileg annyit nyertem online cash-en mint amennyit ő bukott...szvsz ebben több munka van mint abban a 2.5M-ban
Furcsa, kétélű dolog ez, örüljünk neki, mert egy újabb magyar lett pró.
Viszont van más, akit szívesebben látnánk így.
Mindenkinek szíve-joga ezen tűnődni.
Az a baj, hogy amikor ilyen Kaló Déneseket meg nagymellű cicababákat vesznek be egy "pro" teambe azzal az olyan nagyszerű játékosok mint pl. Luigi érdemeit kisebbítik. Tisztelet a Brunson 10-nek és annak a csapatnak akik összeszedték azokat a srácokat. Azt a csapatott valóban pro játékosok alkotják. Az FTP és a PS csapata az már inkább reklámarcokból áll mintsem profi pókeresekből. Dehát ez kell a népnek, csak kicsit szar érzéssel tölt el. Sokáig azt hittem, hogy a póker az egy olyan terület ahol ha keményen dolgozik az ember elérhet valamit. Ez így is van, csak sajnos a valóban zseniális játékosokat egylapon szokás említeni az olyanokkal akik egyszermákoltak/szépapofija/jokakapcsoltai típusúakkal. Ez viszont nincs rendjén számomra. Gusztustalan média maszlag már ez az egész póker...
Az, hogy Kaló Dénes zsebből kifizette a Monte Carlo EPT nevezési díját és elnitteskedett a második helyig számomra nem jelent olyan hatalmas érdemet. Jó persze gratula neki meg minden, de Darvin Moon is nagyot szakított mégsem ereszkedik senki térdre a tudása előtt.
dj.reLax86: igazad van én nem nyertem 2.5M$, viszont nagyságrendileg annyit nyertem online cash-en mint amennyit ő bukott...szvsz ebben több munka van mint abban a 2.5M-ban
...és elnitteskedett a második helyig számomra nem jelent olyan hatalmas érdemet