Póker Fórum Archívum > Minden más > Kaló Dénes FTP pro?

tomy123
Válasz muntib kommentjére
2010. aug. 10. 2:27

lol

kezdenek már eléggé nevetségessé válni ezek a "pro" teamek

Miért? Szerinted nem jó játékos?
Gratula neki!

dj.reLax86
Válasz tomy123 kommentjére
2010. aug. 10. 3:02

Miért? Szerinted nem jó játékos?
Gratula neki!

muntib biztosan többet letett az asztalra hogy véleménye szerint Kaló Dénes nevetséges. Azert 2.5M$-t nem sokan tudnak felmutatni szerintem. De aki igen az kacagjon csak nyugodtan.

bia89
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. aug. 10. 3:05

bizonyára nem tett le ennyit az asztalra de azért szerintem mindenképpen jelent valamit hogy amikor a Dénes leült CG-ezni 5-10 fős várólisták alakulnak ki....hm...

tomy123
Válasz bia89 kommentjére
2010. aug. 10. 3:09

bizonyára nem tett le ennyit az asztalra de azért szerintem mindenképpen jelent valamit hogy amikor a Dénes leült CG-ezni 5-10 fős várólisták alakulnak ki....hm...

Dénes kimondottam tornajátékos, az csak 1 dolog, hogy CG-ben nem alkotott online maradandót

dj.reLax86
Válasz bia89 kommentjére
2010. aug. 10. 3:13

hm..... igen tudom ő is csak egy FISH. Meg Vanessa is. Meg Helmuth is. De szeretnék én is ekkora FISH lenni és azt látni ahogy 20 an várakoznak az 5-10 es CG asztalnál ahol szórakozok. hm.....

Rendes
2010. aug. 10. 8:17

Akik a torna eredményeik miatt be vannak sztárolva azok általában mind nagyon mínuszosak cash game-ben...Tornához meg türelem kell+jó szerencse.

muntib
2010. aug. 10. 8:22

Az a baj, hogy amikor ilyen Kaló Déneseket meg nagymellű cicababákat vesznek be egy "pro" teambe azzal az olyan nagyszerű játékosok mint pl. Luigi érdemeit kisebbítik. Tisztelet a Brunson 10-nek és annak a csapatnak akik összeszedték azokat a srácokat. Azt a csapatott valóban pro játékosok alkotják. Az FTP és a PS csapata az már inkább reklámarcokból áll mintsem profi pókeresekből. Dehát ez kell a népnek, csak kicsit szar érzéssel tölt el. Sokáig azt hittem, hogy a póker az egy olyan terület ahol ha keményen dolgozik az ember elérhet valamit. Ez így is van, csak sajnos a valóban zseniális játékosokat egylapon szokás említeni az egyszermákoltak/szépapofija/jokakapcsoltai típusúakkal. Ez viszont nincs rendjén számomra. Gusztustalan média maszlag már ez az egész póker...

Az, hogy Kaló Dénes zsebből kifizette a Monte Carlo EPT nevezési díját és elnitteskedett a második helyig számomra nem jelent olyan hatalmas érdemet. Jó persze gratula neki meg minden, de Darvin Moon is nagyot szakított mégsem ereszkedik senki térdre a tudása előtt.

dj.reLax86: igazad van én nem nyertem 2.5M$, viszont nagyságrendileg annyit nyertem online cash-en mint amennyit ő bukott...szvsz ebben több munka van mint abban a 2.5M-ban

panamaa
2010. aug. 10. 8:31

Furcsa, kétélű dolog ez, örüljünk neki, mert egy újabb magyar lett pró.
Viszont van más, akit szívesebben látnánk így.
Mindenkinek szíve-joga ezen tűnődni.

kebot
2010. aug. 10. 8:36

Az a baj, hogy amikor ilyen Kaló Déneseket meg nagymellű cicababákat vesznek be egy "pro" teambe azzal az olyan nagyszerű játékosok mint pl. Luigi érdemeit kisebbítik. Tisztelet a Brunson 10-nek és annak a csapatnak akik összeszedték azokat a srácokat. Azt a csapatott valóban pro játékosok alkotják. Az FTP és a PS csapata az már inkább reklámarcokból áll mintsem profi pókeresekből. Dehát ez kell a népnek, csak kicsit szar érzéssel tölt el. Sokáig azt hittem, hogy a póker az egy olyan terület ahol ha keményen dolgozik az ember elérhet valamit. Ez így is van, csak sajnos a valóban zseniális játékosokat egylapon szokás említeni az olyanokkal akik egyszermákoltak/szépapofija/jokakapcsoltai típusúakkal. Ez viszont nincs rendjén számomra. Gusztustalan média maszlag már ez az egész póker...

Az, hogy Kaló Dénes zsebből kifizette a Monte Carlo EPT nevezési díját és elnitteskedett a második helyig számomra nem jelent olyan hatalmas érdemet. Jó persze gratula neki meg minden, de Darvin Moon is nagyot szakított mégsem ereszkedik senki térdre a tudása előtt.

dj.reLax86: igazad van én nem nyertem 2.5M$, viszont nagyságrendileg annyit nyertem online cash-en mint amennyit ő bukott...szvsz ebben több munka van mint abban a 2.5M-ban

LOL
Dénes úgy jutott ki MC-ba, hogy előtte 2. lett e a Baden-i EPT-n...
Én úgy tudom, nem a póker az első számú hivatása, így számomra is megdöbbentő, hogy pro lett...
Ha ez azt jelenti, hogy komoly tervei vannak a pókerrel, akkor hajrá, lássuk a friss eredményeket!

tomy123
2010. aug. 10. 9:11

...és elnitteskedett a második helyig számomra nem jelent olyan hatalmas érdemet

Ez már tényleg Giga LOL

Élő ügyfélszolgálat