Dénes példájára remélem Phil Hellmuth és Vanessa Rossou is majd billentyűzetet ragad ha éppen róluk folyik a vita :)
Grat Dénes! Sok sikert!
Grat. Dénes, a Pro státuszhoz, és különösen a higgadt+korrekt hozzászóláshoz.
Már ezzel is szereztél szerintem pár szimpatizánst. Ha indulna blog (itt), AZ NAGYON JÓ VOLNA.
Még nem tudom hol, de amint meglesz tudatom veletek hol fogok blogolni. :)
Nekem teljesen korrekt embernek tünik Dénes (bár nem ismerem személyesen) , az még plusz pont még hogy pár hülye hozzászolása után normális hangvételbe letudtad írni a helyzetet..
Nagy tudása van bélának mindenki aláírja okés, de eddig nem véletlenül nem hívták sehova...Ha már felhoztátok a nagyképüséget én inkább mondanám bélát nagyképünek mint dénest.
Gl all
Furcsa, kétélű dolog ez, örüljünk neki, mert egy újabb magyar lett pró.
Viszont van más, akit szívesebben látnánk így.
Mindenkinek szíve-joga ezen tűnődni.
Grat!
Még nem tudom hol, de amint meglesz tudatom veletek hol fogok blogolni. :)
Dénesnek természetesen hatalmas gratula! Ez egy újabb lépés afelé, hogy Magyarország felkerüljön a póker világtérképére. Max respekt neki, hogy ehhez hozzájárul a saját teljesítményével. A blogot én is nagyon várom. Sikeres emberek gondolatait bármilyen mennyiségben képes vagyok elolvasni.
A kétkedőket kérem, hogy gondolják végig, az irígység milyen összefüggésben van azzal, ha valaki nem tud valódi sikereket elérni (de tényleg őszintén, a konklúziót nem kell közzé tenni, elég ha őszintén elgondolkodnak róla, no offense).
Gratulálok!