Póker Fórum Archívum > Minden más > KillBill100 kerestetik.

soso78
Válasz soso78 kommentjére
2015. jan. 6. 21:55

szuper, akkor nem véletlen az esetem........

Harvey
2015. jan. 7. 2:51

Bocsi, de miert nem hivatalos helyrol vesztek kulcsot?
Aki ebbol el ne ezen sporoljon mar!
Dis, ezt sajnalom...:(
Persze a tobbieket is.

Mr. Shark
2015. jan. 7. 7:54

Inkabb meg kene keresni szemelyesen, leirtak a nevet es hogy hol lakik, ez alapjan mar el lehetne indulni $1000 + a tobbi "aprosag" mar a mai vilagban nem kis penz, egy ilyen csalot szivesen kezre keritenék... Egyebkent is ugy tunik, hogy mashogy nem lehet elerni

Szapy
2015. jan. 7. 9:44

Sajnos nem csak dismarc-nak lóg, hanem nekünk is kb. 1200-1300$-al minimum, de jobban utána kellene néznek hogy mi is a pontos összeg. A történet ugyanaz, jött egy sms épp a nyaralásunk alatt, hogy én hülye elruletteztem a pénzt és nagyon sajnálom. Hát köszi a sajnálatoddal nem megyek sokra... Aztán kapott még 1 esélyt, persze már kisebb összeggel, de nem tudott élni vele és utána szépen letörölt minket vagy letörölte saját magát skype-ról és FB-ről is.

Wasserstein
Válasz Mr. Shark kommentjére
2015. jan. 7. 10:25

Inkabb meg kene keresni szemelyesen, leirtak a nevet es hogy hol lakik, ez alapjan mar el lehetne indulni $1000 + a tobbi "aprosag" mar a mai vilagban nem kis penz, egy ilyen csalot szivesen kezre keritenék... Egyebkent is ugy tunik, hogy mashogy nem lehet elerni

Én Komlóra még a Szupercsapattal vagy a SWAT kommandóval sem mernék elmenni :D

Mr. Shark
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 7. 11:12

Én Komlóra még a Szupercsapattal vagy a SWAT kommandóval sem mernék elmenni :D

Tényleg, neked közel van :D
De ezt amúgy nem kéne annyiban hagyni, itt már sok pénzről van szó és több ember is érintett.

Netrol
2015. jan. 7. 11:33

Hiába keresed meg ha nincstelen úgysem tudja megadni a pénzt!

Wasserstein
2015. jan. 7. 11:59

Tényleg, neked közel van :D
De ezt amúgy nem kéne annyiban hagyni, itt már sok pénzről van szó és több ember is érintett.

Maximálisan egyetértek. Csak azt nem tudom, h hogyan lehetne. A pénzbehajtás sem olcsó mulatság (bár szerencsére még nem volt részem benne).
Lehet, h már nem is Komlón lakik vagy nincs bejelentett lakcíme.
Én azt az elvet vallom, h ha vki egyszer átlép egy határt, akkor megint átfogja. Ezért, ha vki egyszer átver, többé nem adok neki rá lehetőséget.

Wildcatfish
2015. jan. 7. 13:10

Minden ilyen topiknál elökerül egy aktuális rambó jelölt.

gerikov
2015. jan. 7. 14:09

én is érintett voltam a dologban :))
De gyanítom nem tudsz rajta mit behajtani, mikor cigire nem volt pénze.

Élő ügyfélszolgálat