szuper, akkor nem véletlen az esetem........
Bocsi, de miert nem hivatalos helyrol vesztek kulcsot?
Aki ebbol el ne ezen sporoljon mar!
Dis, ezt sajnalom...:(
Persze a tobbieket is.
Inkabb meg kene keresni szemelyesen, leirtak a nevet es hogy hol lakik, ez alapjan mar el lehetne indulni $1000 + a tobbi "aprosag" mar a mai vilagban nem kis penz, egy ilyen csalot szivesen kezre keritenék... Egyebkent is ugy tunik, hogy mashogy nem lehet elerni
Sajnos nem csak dismarc-nak lóg, hanem nekünk is kb. 1200-1300$-al minimum, de jobban utána kellene néznek hogy mi is a pontos összeg. A történet ugyanaz, jött egy sms épp a nyaralásunk alatt, hogy én hülye elruletteztem a pénzt és nagyon sajnálom. Hát köszi a sajnálatoddal nem megyek sokra... Aztán kapott még 1 esélyt, persze már kisebb összeggel, de nem tudott élni vele és utána szépen letörölt minket vagy letörölte saját magát skype-ról és FB-ről is.
Inkabb meg kene keresni szemelyesen, leirtak a nevet es hogy hol lakik, ez alapjan mar el lehetne indulni $1000 + a tobbi "aprosag" mar a mai vilagban nem kis penz, egy ilyen csalot szivesen kezre keritenék... Egyebkent is ugy tunik, hogy mashogy nem lehet elerni
Én Komlóra még a Szupercsapattal vagy a SWAT kommandóval sem mernék elmenni :D
Hiába keresed meg ha nincstelen úgysem tudja megadni a pénzt!
Tényleg, neked közel van :D
De ezt amúgy nem kéne annyiban hagyni, itt már sok pénzről van szó és több ember is érintett.
én is érintett voltam a dologban :))
De gyanítom nem tudsz rajta mit behajtani, mikor cigire nem volt pénze.