Póker Fórum Archívum > Minden más > KillBill100 kerestetik.

Mac Hine
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. jan. 8. 0:03

Azért ez nem pont így van...
1. nem a behajtóknak kell ezeket olvasgatni, hanem neked, ha te vagy a megbízó

2. ezt meg honnan vetted? kértél árajánlatot? :) Jóval kevesebb összegért nem behajtanak, hanem eltüntetnek.

3. erről honnan van statisztikád? Miért húznának le?

4. ne magadból indulj ki. A telefonos fenyegetésnek meg amúgy sincs semmi értelme. A terrorelhárítók lószart sem fognak tenni, ilyen pitiáner ügyekkel nem foglalkoznak.

A megoldás egyszerű, 2x nem szabad adni ugyanannak az embernek és szerződést is érdemes készíteni.
A "kézre kerítéstől" biztos, h nem fogja visszakapni a pénzét, de az érzés miatt bőven megéri :)

Megnyugtatlak nincs már magyaroszágon olyan hogy "behajtás". Ilyen állmenő bohócok vannak akik azt hiszik magukról, hogy rohadt nagy gengszterek azt elkezdenek menőzni, de azokat általában földhöz is basszák. Meg biztos be lehet hajtani egy olyan valakitől bármit is, aki arra van rászorulva, hogy behúzzon 2-3K$ ok at.

Szapy
Válasz dismarc kommentjére
2015. jan. 8. 9:22

Elvileg egy másik oldalon a hupuntcom végűn dec29 árulta a pt4 ét, 888ra fizetéssel.

Egyébként nekem érne valamennyit hogy valaki Komló felé kanyarodjon, egy kérdésig, hogy mi a helyzet :)
Azhiszem az apukája talán ugyanazon az emeleten,vele szembe lakik. Tőle "fél", és még a bátyjától is, aki kanadában kamionsofőrködik. Ha megtudná hogy az öcsikéje itthon mit csinált szájonvágná ő családon belül is, ha pedig normális joérzésű ember kifizetné a tartozásait.
Én nem tudom már mekkora összeg amit elrulettezett a sztéking alatt. De utoljára én állat csak azért adtam neki pénzt mert megsajnáltam hogy semmilye sincs. Az már nem is sztékingbe ment, csak kölcsön. Mintha egy barátomnak adtam volna aki megszorult éppen. És előtte nem volt vele semmi gond, arról meg nem tudtam hogy rátört tavaly a rulett szenvedély, és másoknál is eljátszotta ezt amit velem.
Van itt olyan fórumozó aki a környéken lakik ? :)
888 nickje is érdekelne

KillBill0531 - freerollozik mostanság, de látható h decemberben azért próbálkozott.

Wasserstein
Válasz Szapy kommentjére
2015. jan. 8. 10:57

KillBill0531 - freerollozik mostanság, de látható h decemberben azért próbálkozott.

az kemény :)

Szapy
Válasz soso78 kommentjére
2015. jan. 9. 11:04

amúgy helyesbítenék, mert nem törölte magát a facebookról :D Hanem csak azokat az embereket törölte akinek egy kicsit is tartozik pókeres berkekben (dismarc,gerikov,én, stb) Már követni nem lehet kiknek.
Decemberben meg biztos a dismarc által átküldött sajnálat pénzből próbálkozott.

Élő ügyfélszolgálat