sitout?
A hírben első leosztást írnak. Meg, ha sitout-ról jön vissza és nem várja meg a nagy vakot, akkor be kell rakni egy kis vaknyi összeget, bárhol üljön.
Trükkös gyerek pórult jár. Mondjuk én is jobb szeretek osztó lenni mint vak.
Ennyi :) kb. 10 handet játszottam ellene lifetime, szóval nem tudom, milyen játékos, de ha akkora istencsászár lenne, talán nem lenne rászorulva ilyen trükkökre.
A buttonölést abbahagyta az utóbbi időben, viszont ahogy hallom, további kiskapukat hágott át ő is, meg Desktop775 is, pl. első handben ha megkapta a legjobb pozíciót, maradt, ha nem, lejátszott pár handet, aztán mielőtt megkapta a BB-t, kiszállt. Egy másik HS reg, tpiranha 2p2-s hisztije indította el az egész lavinát Jama-dharma - High Stakes Poker Forum - High Stakes Limit Texas Holdem kicsit túlzásnak érzem a reakciót, de tény, hogy Jama is nagyon pofátlanul visszaélt a rendszer adta lehetőségekkel.
valaki magyarázza már el nekem h most ezzel mi is a baj? én sose játszom cash, FL-t meg aztán plána, de mi is itt a probléma? beül, vár, majd amikor elindulna a játék akkor kilép? :/ akkor ezzel mi nyer? :D
Én csak azt nem értem, hogy lehetséges az, hogy hatan kezdjenek el játszani. Hisz, ha már ketten ülnek az asztalnál, elkezdődik az osztás.
Azt, hogy csak akkor ül le játszani, ha az első handben nem ő kapja a nagyvakot, amit aztán utólag is "elfelejt" betenni. Nem túnhet nagy dolognak, de mivel tobbezer ilyen handről beszélünk évente, meg nagyon magas tétről, ezzel sokak szerint ötszámjegyű összeget vont ki a pókerökonómiából.
15/30 és fölötte április(?) óta vannak table starterek azoknak, akik nem akarnak HU-ot vagy szuperSH-t játszani, amíg be nem telik az asztal, szerintem erről beszélnek.
15/30 és fölötte április(?) óta vannak table starterek azoknak, akik nem akarnak HU-ot vagy szuperSH-t játszani, amíg be nem telik az asztal, szerintem erről beszélnek.
de a table starter ha elindul, akkor akiket vakoknak sorsolt, azonnal berakatja a vakot, tehát ott már nem tudod kiklikkelni. nem inkább az volt, hoyg üres asztalra beült és ha neki kellett volna berakni a bb-t akkor sitout, ha más pozit kap, akko rme gjtászik amíg rá nem ér a vak?
minden nap tanul valami újat az ember,ilyenről még nem is hallottam,hogy buttonölés..igaz,én mikro cg-s vagyok,vicces lenne,ha ott ez menne :)
"A Pokerstars szoftverében, 6max asztaloknál, az első leosztásban a 6. szék kezd button pozícióból"
Gondolom mindig a 6. székre ült, játszott négy leosztást és kiült.
csak ámulok, mik mennek :D
hu sng-n csak egy maradhat :)
persze ott se mindegy, kire ülök rá...remélem azt
nem randomizálják...