Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Kitiltották Jama-dharma-t a Pokerstarsról

Maxxxika
Válasz GoodGame kommentjére
2013. júl. 15. 19:35

sitout?

NovaTerra
2013. júl. 15. 20:00

A hírben első leosztást írnak. Meg, ha sitout-ról jön vissza és nem várja meg a nagy vakot, akkor be kell rakni egy kis vaknyi összeget, bárhol üljön.

ivan41
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. júl. 15. 20:29

Trükkös gyerek pórult jár. Mondjuk én is jobb szeretek osztó lenni mint vak.

toma1
2013. júl. 15. 20:53

Ennyi :) kb. 10 handet játszottam ellene lifetime, szóval nem tudom, milyen játékos, de ha akkora istencsászár lenne, talán nem lenne rászorulva ilyen trükkökre.
A buttonölést abbahagyta az utóbbi időben, viszont ahogy hallom, további kiskapukat hágott át ő is, meg Desktop775 is, pl. első handben ha megkapta a legjobb pozíciót, maradt, ha nem, lejátszott pár handet, aztán mielőtt megkapta a BB-t, kiszállt. Egy másik HS reg, tpiranha 2p2-s hisztije indította el az egész lavinát Jama-dharma - High Stakes Poker Forum - High Stakes Limit Texas Holdem kicsit túlzásnak érzem a reakciót, de tény, hogy Jama is nagyon pofátlanul visszaélt a rendszer adta lehetőségekkel.

toma1
Válasz imTheDoctor kommentjére
2013. júl. 15. 21:01

valaki magyarázza már el nekem h most ezzel mi is a baj? én sose játszom cash, FL-t meg aztán plána, de mi is itt a probléma? beül, vár, majd amikor elindulna a játék akkor kilép? :/ akkor ezzel mi nyer? :D

Azt, hogy csak akkor ül le játszani, ha az első handben nem ő kapja a nagyvakot, amit aztán utólag is "elfelejt" betenni. Nem túnhet nagy dolognak, de mivel tobbezer ilyen handről beszélünk évente, meg nagyon magas tétről, ezzel sokak szerint ötszámjegyű összeget vont ki a pókerökonómiából.

Én csak azt nem értem, hogy lehetséges az, hogy hatan kezdjenek el játszani. Hisz, ha már ketten ülnek az asztalnál, elkezdődik az osztás.

15/30 és fölötte április(?) óta vannak table starterek azoknak, akik nem akarnak HU-ot vagy szuperSH-t játszani, amíg be nem telik az asztal, szerintem erről beszélnek.

titcar
Válasz toma1 kommentjére
2013. júl. 15. 21:07

Azt, hogy csak akkor ül le játszani, ha az első handben nem ő kapja a nagyvakot, amit aztán utólag is "elfelejt" betenni. Nem túnhet nagy dolognak, de mivel tobbezer ilyen handről beszélünk évente, meg nagyon magas tétről, ezzel sokak szerint ötszámjegyű összeget vont ki a pókerökonómiából.

15/30 és fölötte április(?) óta vannak table starterek azoknak, akik nem akarnak HU-ot vagy szuperSH-t játszani, amíg be nem telik az asztal, szerintem erről beszélnek.

de a table starter ha elindul, akkor akiket vakoknak sorsolt, azonnal berakatja a vakot, tehát ott már nem tudod kiklikkelni. nem inkább az volt, hoyg üres asztalra beült és ha neki kellett volna berakni a bb-t akkor sitout, ha más pozit kap, akko rme gjtászik amíg rá nem ér a vak?

NovaTerra
Válasz toma1 kommentjére
2013. júl. 15. 21:35

Így már teljesen megértettem.

Kösz.

de a table starter ha elindul, akkor akiket vakoknak sorsolt, azonnal berakatja a vakot, tehát ott már nem tudod kiklikkelni. nem inkább az volt, hoyg üres asztalra beült és ha neki kellett volna berakni a bb-t akkor sitout, ha más pozit kap, akko rme gjtászik amíg rá nem ér a vak?

"A Pokerstars szoftverében, 6max asztaloknál, az első leosztásban a 6. szék kezd button pozícióból"

Gondolom mindig a 6. székre ült, játszott négy leosztást és kiült.

vannakszabályok
2013. júl. 15. 21:42

minden nap tanul valami újat az ember,ilyenről még nem is hallottam,hogy buttonölés..igaz,én mikro cg-s vagyok,vicces lenne,ha ott ez menne :)

titcar
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. júl. 15. 21:43

"A Pokerstars szoftverében, 6max asztaloknál, az első leosztásban a 6. szék kezd button pozícióból"

Gondolom mindig a 6. székre ült, játszott négy leosztást és kiült.

én is láttam, hoyg ezt írták, de szerintem random. persze az is lehet, hogy nem, de akkor elég nagy leak ezt nem randomizálni. az a 4 az sztem többnyire inkább 1 v 2 :)

egyébként olyat én is csinálok, hogy ha sitoutra megy a fiss, akkor én is sitoutolok, ha visszajön akkro sit in, ha meg kilép akkor én is (kivéve ha másik fiss jön a heylére, de ez elég ritka, mert többnyire 2 handen belül bomlik az asztal). mondjuk ezt elég sok reg tolja, de erre is előbb utóbb ki kell találniuk valamit.

ferkocse
2013. júl. 15. 21:52

csak ámulok, mik mennek :D
hu sng-n csak egy maradhat :)
persze ott se mindegy, kire ülök rá...remélem azt
nem randomizálják...

Élő ügyfélszolgálat