titcar
Válasz ferkocse kommentjére
2013. júl. 15. 22:03
csak ámulok, mik mennek :D
hu sng-n csak egy maradhat :)
persze ott se mindegy, kire ülök rá...remélem azt
nem randomizálják...
pedig ilyet is olvastam valahol, hogy tervezik, mert hs-en mennek érdekes dolgok, de a lovakhoz nem értek :D
amúgy amit írtam, az volt régen is, de 1 ideje nagyon durván tolja csomó reg. és amúgy muszáj ezt tolni, mert ha nem figyelsz, akkor mindig az lesz, hoyg kiül a fiss, 1-2 hand múlva rádér a vak, mindegy hogy hol ülsz, mert midnenki más kiül, berakod a bb-t, vége a handnek és megszűnt az asztal, és az meg elég nagy minusz, hogy minden utolsó handben bb vagy.
toma1
Válasz titcar kommentjére
2013. júl. 15. 22:46
Most visszaolvasva, gondolom ahogy beült mellé a halacska, beültek még páran, mielőtt elkezdték volna az első leosztást, így úszhatta meg a buttont az első handjében.
én is láttam, hoyg ezt írták, de szerintem random. persze az is lehet, hogy nem, de akkor elég nagy leak ezt nem randomizálni. az a 4 az sztem többnyire inkább 1 v 2 :)
Tudtommal nem random, sőt, sima asztalnál ha kreálsz, és beülsz egy adott székre (azt hiszem az is a 6-os), akkor akárhány emberrel kezdődik a hand, nem lehetsz BB. Elég nagy gond, és Baard (Stars CG menedzsere) írta is 2p2-n, hogy dolgoznak a problémán, de valami régi programozási hiba miatt nem annyira egyszerű az ügy, mint amilyennek hangzik.
egyébként olyat én is csinálok, hogy ha sitoutra megy a fiss, akkor én is sitoutolok, ha visszajön akkro sit in, ha meg kilép akkor én is (kivéve ha másik fiss jön a heylére, de ez elég ritka, mert többnyire 2 handen belül bomlik az asztal). mondjuk ezt elég sok reg tolja, de erre is előbb utóbb ki kell találniuk valamit.
Ezt sosem csináltam, sőt elég nagy bunkóságnak tartom a fish szemszögéből nézve. Tudtommal tiltják is a szabályok (nálunk FL-ben legalábbis), szóval nyugodtan kérj véleményt a supporttól, aztán jelents be egyes eseteket, ha zavar, hogy mindenki csinálja. Plusz, ha normális pozid van a fishre, nem is biztos, hogy megéri, mert 1. ha SB-n/BB-n játssza a handjét, mielőtt kiül, spórolsz egy SB-t/BB-t 2. ha visszaül és autopostol, abban a handben is több érték van.
amúgy amit írtam, az volt régen is, de 1 ideje nagyon durván tolja csomó reg. és amúgy muszáj ezt tolni, mert ha nem figyelsz, akkor mindig az lesz, hoyg kiül a fiss, 1-2 hand múlva rádér a vak, mindegy hogy hol ülsz, mert midnenki más kiül, berakod a bb-t, vége a handnek és megszűnt az asztal, és az meg elég nagy minusz, hogy minden utolsó handben bb vagy.
Mindenki az FL-esek etikettjét szidja fórumtól függetlenül, de azért megkönnyebbüléssel hallom, hogy nem csak nálunk vannak ekkora parasztok :D
The Trooper
Válasz GoodGame kommentjére
2013. júl. 18. 15:49
Hogy mik vannak... Megérdemelte.
Johnny2319
Válasz GoodGame kommentjére
2013. nov. 10. 14:02
Milyen érdekes...........kitiltanak valakit aztán visszaengedi a PokerStars, roppant érdekes, hogy is van akkor az örökös kitiltás?