Rit23
Válasz castor11 kommentjére
2013. nov. 2. 21:40
Ice-pocó
2013. nov. 2. 21:54
John Grisham, Nemere István.../Krimi: Akármelyiket is kezdi el az ember, nem teszi le és egy nap alatt kifutja/
Koszka9999
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. nov. 3. 19:10
Benkő Gábor - Futballgyilkosok
Másodjára olvastam végig, nem lehet letenni.
Thorles
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. nov. 4. 10:13
Benkő Gábor - Futballgyilkosok
Másodjára olvastam végig, nem lehet letenni.
Én is olvastam és tényleg jó könyv, más kérdés hogy szomorú, ha tényleg úgy van minden a magyar fociban ahogy ő leírta...
GStealer
2013. nov. 4. 11:10
Most a Trónok harca első kötetét kezdtem el olvasni
Az ezután feltett kérdésekre nem én vagyok a legjobb ember, azt viszont tudom, hogy tele van a net a könyves spoilerekkel (kész adatbázisok léteznek), ezért még véletlenül se keress rá egyetlen karakterre sem, amíg be nem fejezted az összes kötetet. Én nem egy karakter halálát és más változásait ( :) ) lőttem le így magamnak.
Hachiko
2013. nov. 5. 19:14
Rick Bennet- Vakok között a Király
Hiteles regény a póker világáról,egy fiatal srác szemszögéből nézve. Látszik,hogy Rick Bennet is ebben a világban él.
castor11
Válasz GStealer kommentjére
2013. nov. 5. 20:18
Az ezután feltett kérdésekre nem én vagyok a legjobb ember, azt viszont tudom, hogy tele van a net a könyves spoilerekkel (kész adatbázisok léteznek), ezért még véletlenül se keress rá egyetlen karakterre sem, amíg be nem fejezted az összes kötetet. Én nem egy karakter halálát és más változásait ( :) ) lőttem le így magamnak.
Nem is állt szándékomban keresgélni. A sorozatból sem láttam semmit, szóval totál szűz a fejem ebből a szempontból :D
Viszont most parkolópályára került, mert elég megterhelő gépen olvasni... Egyik ismerősöm kikölcsönzi majd nekem normál könyv formájában, addig viszont más után néztem.
Hogy ne maradjak addig sem olvasnivaló nélkül, így ebbe kezdtem bele:
Amerikai istenek · Neil Gaiman · Könyv · Moly
Szerintem a héten letudom és addigra megérkezik a Trónok harca is... :cool:
iKeksz
2013. nov. 5. 20:40
A beépített huligánt valaki olvasta már? Vélemény?
jak1
2013. nov. 5. 20:43
Én a Micimackót olvastam utoljára, de az krva jó!
Thorles
2013. nov. 5. 22:17
Hehe előtörtek az emlékek. A micimackót anno még a postabankos minikönyves változatban olvastam, aminek az elején az a hologramos matrica volt :D