Póker Fórum Archívum > Minden más > Legyen valami izgalmas a pókerakadémián... Ötleteljünk!!!

tomy123
Válasz szpokboy kommentjére
2013. okt. 6. 18:43

Nekem régen tetszett a jovoktom challenge, szerettem követni és olvasni a történéseket.

Követni én is szerettem, akárcsak az Aggrobeart, de azok (mint ahogy minden challenge) a pénzszerzésről szól, nem arról, hogy egy pokeroldalt megszínesítsenek.

rockett
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. okt. 6. 18:54

Szerintem nem izgalom kell ide, hanem csak jó cikkek. Nem hírek, hogy isildur ma épp mit csinált vagy egy random fickót megvertek Amerikában. Cikkek saját forrásból vagy jó minőségű fordítás. Romsy is ígért egy cikket, elvileg meg is írta, de én se őt, se az írását nem láttam.

mivel hónapok óta ki van tiltva az oldalról sztem ebből a cikkből sokminden nem lesz :D

Ice-pocó
2013. okt. 6. 18:54

A kezdeményezés megér egy dicséretet!

kry
2013. okt. 6. 19:13

TAiföld Joe és heti nyerőlista a két kedvenc, de mindkettő megszűnt! Szurkoljatok mint az atom, hogy 2014 től minden legál legyen, és patent. Akkor majd a bujkáló PRO-k is újból előkerülnek, nyerőlistástól taiföldöstől... belabablogostól...

Én pedig nyitok majd egy dicsekedős topikot, ahova linkelhetitek, hogy mi mindent vettetek a pókernek köszönhetően, amire esélyetek sem lett volna enélkül. :))

jak1
Válasz kry kommentjére
2013. okt. 6. 19:33

TAiföld Joe és heti nyerőlista a két kedvenc, de mindkettő megszűnt! Szurkoljatok mint az atom, hogy 2014 től minden legál legyen, és patent. Akkor majd a bujkáló PRO-k is újból előkerülnek, nyerőlistástól taiföldöstől... belabablogostól...

Én pedig nyitok majd egy dicsekedős topikot, ahova linkelhetitek, hogy mi mindent vettetek a pókernek köszönhetően, amire esélyetek sem lett volna enélkül. :))

Én meg egy olyan topikot nyitok majd, hogy ki mit vehetett volna, ha NEM kezd el pókerezni. :)

kry
2013. okt. 6. 19:36

olyat most is nyithatsz! :D ott majd lehet csalikozni is...

NovaTerra
Válasz rockett kommentjére
2013. okt. 6. 19:45

mivel hónapok óta ki van tiltva az oldalról sztem ebből a cikkből sokminden nem lesz :D

Mit csinált, ami kiverte a biztosítékot?

S0nnyB1ack
2013. okt. 6. 19:46

Mit csinált, ami kiverte a biztosítékot?

Cikket akart írni :)

Guten3213
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 6. 19:54

Cikket akart írni :)

Igen, és az a cikk a SQ-ről szólt volna...:))) Amit mr AQ fold nem engedhetett meg.

Holdenper
2013. okt. 6. 20:06

Szerintem nem izgalom kell ide, hanem csak jó cikkek. Nem hírek, hogy isildur ma épp mit csinált vagy egy random fickót megvertek Amerikában. Cikkek saját forrásból vagy jó minőségű fordítás. Romsy is ígért egy cikket, elvileg meg is írta, de én se őt, se az írását nem láttam.

Ő lett a szerencsés nyertese a random bannolásos sorsolásnak :D

Élő ügyfélszolgálat