Gondolkoztam és arra jutottam, hogy a pókerakadémia nem fog, vagy nem akar, változtatni a tartalmi minőségen. Jönnek továbbra is az Ept hírek, amikre talán a pókerakadémia olvasók 1%-a se jut ki egy élet alatt, de ez van.
A kezdeményezésre valószínű nem fognak reagálni, ha mégis akkor valami olyasmi lesz, hogy mi törekszünk a jobb hírekre, mi törekszünk arra, hogy jó legyen, stb konkrét választ semmire se kapunk, csak megírják a nagy semmit.
Várható, hogy a szabályozás életbe lép, akkor pedig pláne gáz van... :(
Megette a fene az egészet!
ha tovább gondolkozol, rájössz, hogy minden üzleti vállalkozás arra törekszik, hogy minél kevesebb költséggel minél nagyobb bevételt tudjon elérni. sajnos a másolás mindig olcsóbb és kevésbé kockázatos, mint új ötletekkel kísérletezni, ezért látsz annyi szart általában. :)
én speciel már annak is örülnék, ha a "csúcs ajándékokért" folytatott versenyek végeredményét leközölnék (arról nem is beszélve, hogy az egyes nickekhez kik tartoznak), de még ennyi sem fér bele, pedig valószínűleg a díjak költségét sem az akadémia állja. (különben nem sok értelme lenne pl. minden ipokeres terembe beregisztráltatni ugyanazokat az embereket)
Az eseményeket látva szerintem ez sokakat érdekelne:
Hát ez nagy volt:)....Egy-pár hete szerintem még én is szerepelhettem volna a plakáton, de azóta belátóbb lettem
Úgy látom a pókerakadémia megfullasztja ezt a témát, mivel hiába keletkezik benne új hozzászólás, nem kerül a főoldalra az aktuális fórumtémákba. Sajnálom, hogy az akadémia ennyire leszarja ezt az egészet!
Ez egyáltalán nem igaz, anno SH sng-vel nem egy racet nyertem, most meg hyperhu-val szintén ott racelek, ahol csak akarok. Nyilván nem 3 usdon tolom :)
Fel a fejjel és up-up, nem csak casheseknek van esélyük racen :)