én 360eurós bónuszt kérnék, az a korrekt, nem?
valaki már írta ezt a verziót: utald vissza, de kérj 100% upto 360 bónuszt :) vagy valami rendszerest :) és akkor mindenki örülni fog :)
Mi 360 euró egy fogadóirodának?? Nem emiatt fognak csődbe menni...
A munkatársat lehet sajnálni, ha kirúgják, de lehet, h így is kirúgják, szóval édes mind1. Hibát követtek el, meg kell fizetni a tanulópénzt mindenkinek :)
Vhogy én sose tudok együttérezni a pókertermekkel és fogadóirodákkal, mert tudom, h milliókkal loptak/lopnak/ és fognak meglopni. Ilyen az élet, örülnék az ingyen fagyipénznek, vagy szponzorációnak vélném vmelyik nagy PS vasárnapi versenyre :)
Ez persze a személyes véleményem, hogy én biztos, hogy NEM adnám vissza, sőt egy "payback time bitches" emailt is küldenék :)
Az állam is meglopja az állampolgárait, mégse adják vissza azt amit véletlenül "kétszer" utaltak a saját zsebükbe...
szerintem is vissza kell adni; 360 €-ert biztos nem dontenem romba magam elott az onbecsulesemet + valoszinuleg tenyleg a szerencsetlen hibazo munkatarssal basznal ki.
zolee, ki ez a csaj az avatarodban? valahogy jobban bejon nekem mint ballack :)
Mintha a Corrs énekesnője lenne, nem? :)
Én megírnám nekik, hogy 3 lehetőség közül választhatnak:
1. felteszed az egészet ruletten a pirosra/feketére, és ha nyersz visszautalod
2. lejátszol egy 300-350€-s HU-ot, ha nyersz visszautalod
3. benevezel a PS-en egy major tourra, ha ITM vagy visszakapják...
Én megírnám nekik, hogy 3 lehetőség közül választhatnak:
1. felteszed az egészet ruletten a pirosra/feketére, és ha nyersz visszautalod
2. lejátszol egy 300-350€-s HU-ot, ha nyersz visszautalod
3. benevezel a PS-en egy major tourra, ha ITM vagy visszakapják...
Nehéz ügy. Mivel fogadóirodáról van szó, ezért a kisördög azt mondja belül, hogy tartsd meg. Úgyis azon vannak, hogy elszedjék a pénzedet, eleve vacak oddsokat adnak, hiszen ebből élnek... A figyelmetlen kollégát persze lehet sajnálni, viszont őt sem ezért a 360 ojróért fogják kirúgni, persze az is igaz, hogy minden bizonnyal levonják a fizetéséből. Szóval a fene se tudja. Én azt mondom, ha nem a napi betevőre kell, akkor küldd vissza, viszont adjanak helyette valami normális ajánlatot, ahogy itt már többen is felvetették. Ez lenne a legtisztább. Ha semmiféle ajánlatra nem hajlandóak, akkor viszont ne küldd vissza!
zolee, ki ez a csaj az avatarodban? valahogy jobban bejon nekem mint ballack :)
Nehéz ügy. Mivel fogadóirodáról van szó, ezért a kisördög azt mondja belül, hogy tartsd meg.