Írtam nekik vissza egy tök rendes, vicces emilt, amiben felsoroltam pár opciót. Erre csak annyit küldtek vissza hogy nem lehetséges, kérik vissza a pénzt.... Hát most már én is meggondolom ezt a visszadást.... Azért nem így kellene hozzáállni.....
Írtam nekik vissza egy tök rendes, vicces emilt, amiben felsoroltam pár opciót. Erre csak annyit küldtek vissza hogy nem lehetséges, kérik vissza a pénzt.... Hát most már én is meggondolom ezt a visszadást.... Azért nem így kellene hozzáállni.....
Szerintem ez nem ilyen egyszerű. A véletlenülátutalt pénz jogilag elvileg nem a Tiéd. Már sok ilyen sztorit hallottam, banki átutalásokkal kapcsolatban. Nagyobb összegnél tuti, hogy utánnad mennek, vagyis elkezdenek jogi úton pereskedni Veled.
Talán azért ez még nem a nagyobb összeg kategória. Ennek ellenére én visszautalnám, nem ér meg ennyit az a herce-hurca, amivel ez az egész járhat.
Jennifer Garner (Alias) egyik kedvenc színésznőm :)
Becsület!
Én vissza adnám ,de csak a fogadó íroda munkatársa miatt!
Nem venném a lelkemre ha mást kirugnának miattam!
Plusz:a sors eddig mindig meghálálta nekem ha valami talált dolgot vissza adtam!
Szerintem a boldogságod nem ezen a 360-on mulik!
mi ez a 360? egy nagyvak! :D