Zoleee
2008. máj. 21. 23:40

ManU - Chelsea

Nagyon sajnálom a Chelsea játékosait. Megérdemélték volna 2-3 kapufa, 11-esnél elcsúszik Terry, az is a kapufára megy.... Igazságtalan a világ....

Agostini
Válasz Zoleee kommentjére
2008. máj. 21. 23:46

Nagyon sajnálom a Chelsea játékosait. Megérdemélték volna 2-3 kapufa, 11-esnél elcsúszik Terry, az is a kapufára megy.... Igazságtalan a világ....

komolyan mondom ez borzalom...ilyen szemét világ nem lehet...:( szegény Terry, egész életében tényleg kemény dolgozik,nagyon kemény csupaszív playa. az edzőt kéri,hogy keményebb edzések legyenek stb. , igazi profi, tökéletes mentalitással, és Ő csúszik el... édes Istenem...

ez a MU makker éve volt,ennyi, grat nekik.:(

Slash
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 21. 23:56

Kövezzetek meg, de én nagyon örülök a MU sikerének, és azért eléggé szerencsétlen gólt rúgott a Chelsea!
Grat mindkét csapatnak, nagy meccs volt!

Vika
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 22. 0:01

Őszintén szólva ez a mostani szétüzletiesedett és agyonglobalizált foci egyre kevésbé érdekel már, ahhoz képest meg főleg egyre kevésbé, amekkora őrültje voltam ennek a sportnak régebben, és a két csapat közül sem szimpatizálok egyikkel sem igazából, egy dolog miatt mégis jobban örülök az MU győzelmének: ismét kiderült, hogy csak pénzzel nem lehet mindent elérni a sportban. Nem elég, hogy egy Abramovics betegye a tengernyi pénzét egy "random" módon kiválasztott csapatba. Hál' Istennek nem elég! Tudom, az MU sem a templom egere, de hagyományosan nagy csapat, mondhatni maga csinálta meg a sikereit, úgy mint a Liverpool és az Arsenal is, ezeknél a kluboknál nem arról szólt a történet, hogy jött egy gazdag ember 100 évnyi fennállás után, és "megvette a pénzén a sikereket". Ettől függetlenül sajnálom Terry-t és a többi játékost, igazság szerint a játékosállomány alapján szimpatikusabb csapat is nekem a Chelsea, de nem tudok elvonatkoztatni az újgazdag orosztól, ha róluk van szó.

Bocs, ha a fenti sorokkal esetleg megsértettem valakinek az érzéseit, de elég destruktív vagyok ezzel a bő másfél évtizede megjelenő "modern focival" kapcsolatban.

medgypeti
Válasz Slash kommentjére
2008. máj. 22. 0:02

Hát én egyik csapatot sem szeretem, így nem is nagyon tudtam beleélni magama a meccsbe.Azt szeretem, ha legalább az egyik csapat ellen lehet drukkolni, de ma nem igazán tudtam dönteni.Öcsémmel már amikor becserélték Anelkát akkor megmondtuk, hogy ő fogja kihagyni....

castor11
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 22. 0:05

Hát én jobban örültem a Man Utd sikerének, ha belövik a két 100%-os ziccert az első félidőben, akkor szegény Terry-t sem kell sajnálnom, mert abban én is egyetértek, hogy nagyon nagy sportember. Mindent egybevetve elég döntetlenszagú volt a meccs, mert a Man Utd és a Chelsea nagy helyzetei is kimaradtak, bár jobban örültem volna, ha valami épkézláb gólt lő legalább a Chelsea. Emelem kalapom előttük, de ÉLJEN A MANCHESTER UNITED!!!!!!

want2push
Válasz castor11 kommentjére
2008. máj. 22. 0:12

Terry-t sajnáltam.

Neomorf
Válasz want2push kommentjére
2008. máj. 22. 0:17

hát ez az ufog**ianelka...ezé aztán rekordert kellett belőle csinálni.
respect terry

kanrich_
2008. máj. 22. 0:17

Megérdemelte volna a Chelsea, de én a ManU-nak drukkoltam, szóval örülök a végeredménynek!

1000dollarchain
2008. máj. 22. 0:18

Szerintem meg Anelka egyáltalán nem az a bűnbak típus. Viszont amikor Terry kapufára rúgta a meccs labdát, akkor 1000%-ig biztos voltam benne hogy nyer az MU. Fordulópont volt ez nem is kérdés. Anderson (19), Nani (18) és Cé a világcsúcsán, Terry és Lampard a pokolban. Hol itt az igazság??? Hiába geciknek áll a világ.

Élő ügyfélszolgálat