Én kb idegbeteg lettem.
Most értem el ahhoz a ponthoz hogy abba is hagyom sztem az egész online szarságot.
Nekem nincs süzkség arra hogy tönkretegyem magam egy manipulativ dolgon (mert igen is az,most jöhet a szöveg hogy mert miért is lenne érdekük az akcioflop,na vajon miért...)
És elegem van abbol hogy nem jutok egyről a kettőre,több ezere oldal irodalom van mögöttem,érzem is hogy átlátom a dolgot,de szélllel szemben nem tudok pisilni.
Nem tom ti hogy birjátok ezt de minden respect,én nem birtam...:(
Én is több embertől hallottam már "én utálom a netes pókert, mert ott a gép tudja előre, hogy ki fog nyerni, meg olyan floppot oszt, hogy én ne nyerjek ezért nem is játszom mostmár többet neten csak élőben" Azt válaszoltam rá, hogy az a kisebbik baj, hogy a gép tudja, de az a nagybbik, hogy te nem tudod mi az a cbet vagy 3bet...
Mindeki maradjon nyugodt, mert a Tilt nemjóbarát és ne 1-2 parti után számolgasson hanem hónap vagy negyedév végén...
keservesen megtanultam a nyerő játékot, azóta droid lettem. Nincs barátnőm, de van kocsim és tele vagyok pénzel. Másról nem tudok beszélni mint bad beatekről kifizetett pokerről, meg fold to 3bet preflop %-ról. Ismerős?:)
keservesen megtanultam a nyerő játékot, azóta droid lettem. Nincs barátnőm, de van kocsim és tele vagyok pénzel. Másról nem tudok beszélni mint bad beatekről kifizetett pokerről, meg fold to 3bet preflop %-ról. Ismerős?:)
Nekem csalad-gyerek-csalad-gyerek-melo-haverok-poker a sorrend..
Annyit szeretnek hozzatenni, hogy akinek meg ott van a "TANULAS" a sorrendben,vagy a lehetoseg a tanulasra ,annak nagyon tudnam ajanlani , hogy rakja a pokert a tanulas utan.... ugymond mindennek megvan a maga ideje....
a gép tudja előre, hogy ki fog nyerni
Másról nem tudok beszélni mint bad beatekről kifizetett pokerről, meg fold to 3bet preflop %-ról.
Olvasom a bejegyzéseket, és rájöttem, hogy én iszonyat szerencsés vagyok. Mióta pókerezem nem lettem antiszociális, sőt, nagyon sok jófej embert ismertem meg ezáltal a játék által. Nem ülök többet a gép előtt, viszont sokat eljárok élőben játszani, ami ad valami közösségi élményt is, a szórakozás mellé. Jobban tudok koncentrálni, jobban számolok fejben. Anyagi vonzatról nem beszélnék, mert én igazi minimáltéten szórakozó hobbista vagyok.
Negatívum... a családom nem feltétlen nézi jó szemmel hogy kártyázom, de már kezdik elfogadni.
Teljes mértékben egyet értek Agival. Én is így látom. Rengeteg jó arcot ismertem meg a pókerasztaloknál.
Igaz, és sem vagyok pro és nem grindelek minden nap, hanem csak akkor játszom, amikor van kedvem és időm, így esélyem sincs a belefásulásba. :-) És a póker nekem is segített a személyiségem fejlődésében. Nuygodtabb, megfontoltabb és ami fő, a döntéseim jobban átgondoltak lettek az életben is.
Nekem önbizalomban számított sokat amikor elkezdtem folyamatosan nyerni. Tavaly meg nagyságrendileg megközelítette a hivatalos jövedelmemet az így befolyt pénz, úgyhogy jó ideje az első év volt, amikor nem nőtt az adósságunk, sőt meg tudtunk venni ezt-azt és idén még nyaralásra is jut. Család + munka mellett nehéz a szabadidő terhére csinálni, de sikerül egyre inkább megtalálni az egyensúlyt. Mindenesetre azóta sokkal kevesebbet nézek tv-t, ami nagyon pozitív változás szerintem.