Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Miben változott az életed mióta pókerezel?

Lugo
Válasz Yomb1e kommentjére
2009. márc. 17. 15:17

Én kb idegbeteg lettem.
Most értem el ahhoz a ponthoz hogy abba is hagyom sztem az egész online szarságot.
Nekem nincs süzkség arra hogy tönkretegyem magam egy manipulativ dolgon (mert igen is az,most jöhet a szöveg hogy mert miért is lenne érdekük az akcioflop,na vajon miért...)
És elegem van abbol hogy nem jutok egyről a kettőre,több ezere oldal irodalom van mögöttem,érzem is hogy átlátom a dolgot,de szélllel szemben nem tudok pisilni.
Nem tom ti hogy birjátok ezt de minden respect,én nem birtam...:(

mert egész nap játszasz reggeltől estig, nem pihensz eleget a sessionok között, tolod egész nap ahelyett hogy megnéznél egy filmet vagy akármi, és este nem jössz el soha sehova.

zoltanh
Válasz mrj kommentjére
2009. márc. 17. 15:30

oopsz elírtam, 100-120 óra

Azért ez se semmi. :) Ez még így napi átlag 4 óra játékot jelent.

Én örülök ha munka mellett tudok játszani havi 50órát.

pilot36
Válasz zoltanh kommentjére
2009. márc. 17. 16:16

Szép....akkor most teljesen megen vagyok nyugodva, hogy a hízás nem csak nálam jelentkezett.

Először ráfogtam az asszonykára, hogy a terhessége alatt vele együtt nass, de be kell látni a heti 4-5 nap sportom mostanában az egérgomb lenyomása lett.

A többi ami meg változott, hogy most már ráadásul + os is a game, azt pedig nem kell szerintem ecsetelni....

Volt egy iromány itt a topikban, hogy besokalt meg kész vége csalás....igen...ezt is rendszerezni kell és nem éjjel nappal nyomni.

ÉS mikor az idődet beosztod a pokerben az kihat az élet más területeire is!!!

Fogalmam sincs, hogy a poker még mindig miért szerencsejáték?!?! Sokkal inkább nevezném önfejlesztő tréningnek, amivel még pénzt is kereshetsz.

titcar
Válasz pindrokk kommentjére
2009. márc. 21. 23:42

http://titcar.extra.hu/tanulmany.JPG

6. félévben kezdtem pókerolni, 8. félévben komolyabban :)
ehhez még hozzátartozik, hogy a 6. félévtől elméletileg lájtosabb kicsit az egyetem, a 3. és az 5. félév a legnagyobb szopás. az ösztöndíjátlag változását érdemes figyelni :D

zend
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 22. 1:56

http://titcar.extra.hu/tanulmany.JPG

6. félévben kezdtem pókerolni, 8. félévben komolyabban :)
ehhez még hozzátartozik, hogy a 6. félévtől elméletileg lájtosabb kicsit az egyetem, a 3. és az 5. félév a legnagyobb szopás. az ösztöndíjátlag változását érdemes figyelni :D

Ahogy elnézem erősen tendálsz az aláírásod felé!:D

attiati
Válasz zend kommentjére
2009. szept. 29. 11:01

Rossz irányba megváltoztatta az értékrendemet a "dobozon belül" (Ervino blogja után szabadon). Dobozon kívülre lökött, és csak reménykedhetek, hogy a megoldást is a póker hozza majd.

Pénzhez való hozzáállásomat, a kicsi megbecsülését rontotta, dolgokkal való elégedettséget is rontotta, maximalistábbá tett.

És végül válaszút elé állít.

Élő ügyfélszolgálat