kisrapi
Válasz Skiboy kommentjére
2007. nov. 7. 8:02
Meg tudom változtatni Neked. Milyen nevet szeretnél?
De olyat találj ki, hogy aztán ne keljen hetente újra megváltoztatni.:D
Csináld úgy, hogy az első még ingyen van, a 2. 10$ MB-re, a 3. 20$..és így tovább:D
dzsairosz
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 7. 8:49
Ettől a kis bogártól először a frász jött rám, Kedves Naná_hogy :)
Én meg azt hittem valami kis rovar mászkál a monitoromon, és próbáltam lefújni meg elhessegetni, de csak körözött tovább:D
A dzsairosz abból jött, hogy amikor először megjelent itthon a gyros, így hívtuk sokáig, sőt sokszor így is kértem. Néztek rám, mi a bajom.
naggeri
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. nov. 7. 9:38
Az én nickem is egy óriási kutatómunka agyszüleménye. :) A nevemből származik, még az első e-mail-es korszakból, amivel ide is beregeltem.
mernok
2007. nov. 7. 9:43
Miből adódik a nevem? Miután a kezembe kaptam diplomám regisztráltam az első terembe. Bár a játékom még nem emlékezetet a mérnöki pontosságra:D.
Demiro
Válasz mernok kommentjére
2007. nov. 7. 10:23
Aki emlékszik a betoncipős Joe Demirora, annak az én nickemet nem kell magyarázni.
dzsairosz
Válasz Demiro kommentjére
2007. nov. 7. 10:28
Aki emlékszik a betoncipős Joe Demirora, annak az én nickemet nem kell magyarázni.
Betoncipős Joe Demiro?? ööö...nem ugrik be. Nem túl jó a névmemóriám.:D
Demiro
2007. nov. 7. 10:52
Majd mindjárt az eszedbe juttatom!
Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 7. 11:21
Ettől a kis bogártól először a frász jött rám, Kedves Naná_hogy :)
Én kb. 2-3 nappal ezelőtt először elkezdtem hessegetni a monitorrol, meg mondtam magamaban: "honnan a szarból jött ide ez a bogár :) "
Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2007. nov. 7. 11:26
Előző munkahelyemen a kollégámnak, akinél először tanultam O.Z. volt a monogramja. Amúgy is sokat "varázsoltuk" az excel táblákat, meg a monogramból is következve elnevezték varázslónak. Én meg újként lettem kisvarázsló. No ezt egy picit angolosítottam, s így született meg eme rettegett nick :D
kanrich_
2007. nov. 7. 11:28
Ez nem vmi Bud Spencer filmben volt?