Látom mindenkinek tetszik az avatarom :D
Csak az én figyelmemet kerülte el, vagy WP és Skiboy sem írt még ide a nick-üket illetően?!?
Javaslom, indítsunk egy petíciót, hogy ez a kis rovar eltűnjön az oldalról. :D
Kedves pókerestársaim!
Akit zavar az avatarom használja ezt a kis segédprogramot :D
http://thor.hu/download.php?view.117
Már dolgozom az új avataron de eddig csak +2db legyet sikerült odavarázsolnom :D
Miért pont az a nick-ed, ami?
Tegnap éjjel a Pókerakadémia freerolljának első fordulója után jutott eszembe, hogy a feded nick a Pókerakadémiásoknak új, nem tudhatjátok, ki áll mögötte. Ezt követően pedig arra gondoltam, hogy biztosan olvashatnánk érdekes történeteket arról, hogy ki niért éppen azt a nicket használja, amit használ.
Az én nickjeim eredete nem túl izgalmas, de kezdetnek elmondom, honnan származnak.
1. Az első pókeres nickem oespoker, az oes meghosszabbított, pókeresített változata, mivel az első regisztráció során a három betűből álló név túl rövidnek bizonyult. Az oes ugyan pókeres rövidítés is lehet, de jelen esetben nem erről van szó, hanem az old english sheepdog rövidítése a több mint 13 évig hűséges családtagunk, Siba, az óangol juhászkutya hatására, aki sajnos már nincs velünk. Az oes nicket a pókerrel történt megfertőződésem előtt az amőba játékban használtam.
2. Később, mikor más termekbe is regisztráltam, az oespoker név már esetenként nem volt használható, ekkor jött a feded nick.
A feded név története még talán egy éves sincs. Lányom a nem sokkal korábban kapott telefonjába próbálta beírni a saját nevét, de a prediktív szövegbevitel miatt csak ez sikerült: feded.
Ennyi a nickjeim története.
Van sok olyan nick, aminek az eredete nem kérdéses, de vajon miért éppen skiboy, kanrich, l_estat, stb.?
Régebben amikor még érdekelt a foci a Real Madrid volt a kedvencem innen az első része a második meg a keresztnevem.
Középsuliból maradt meg, így ezt szoktam variálni. Így játszok psycho, xPxSxYx, xPSYx stb. nevekkel.
Az enyém rém egyszerű:)
Cristiano Ronaldo a kedvenc futbalistám, és ezért használom az ő becenevét!
plusz hasonlítók is rá sokak(nagyo sokak) szerint,hála istennek....