Póker Fórum Archívum > Minden más > Milyen telefont vegyek?

JuhaAasz
Válasz tomi996 kommentjére
2013. márc. 31. 17:31

a mai telefonok, különösen az agybadugós, zajt szűrő, mélyt jól nyomó fülesekkel tökéletesen megfelelnek mindenféle zenehallgatási célra. ergo ha ez az első szempont tök mindegy milyen veszel. nekem most 3-as iphone van, ez annyira nem jó a gyári fülesével, mert ugye nem agybadugós, de a korábbi sony ericsson w705 és nokia e71-hez használt agybadugós fülessel olyannyira tökéletes volt a zenehallgatás, hogy csak na. bár mostanság annyira nem nyomom a zenét, mert szeretném majd a leendő gyerekem első szavát hallni :) agybadugós füles ugyebár az évek során tud károkat okozni nagy hangeróvel..

Krono
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. márc. 31. 17:40

Egy telefontól azért ne várj csodát. Nekem S3am van, de nem vagyok megelégedve a zenehallgatással.. Mondjuk gyári fülest használok, lehet az a gond.

JuhaAasz
Válasz Krono kommentjére
2013. márc. 31. 19:03

nekem az a fülesem volt, amit gyárilag adtak a sony eri w705-höz...mai napig visszasírom :(

carloskoz
Válasz inci21 kommentjére
2016. ápr. 27. 13:37

Sziasztok,

mennyire lesz érezhető a gyorsulás az androidon ha két magos helyett 4 magosra és 768MB-ről 1GB RAMra váltok, konkrétan a Huawei Y6 és a Lenovo A6000-s között vacillálok. Gondolkodtam Lumia 550-n (Windows 10) is, arról van esetleg valakinek tapasztalata?

Játszani nem fogok rajta, lényeg ha hívni akarok valakit, ne kelljen néha másodperceket várnom.

T.A.F.K.A.R.
Válasz carloskoz kommentjére
2016. ápr. 27. 13:50

Játszani nem fogok rajta, lényeg ha hívni akarok valakit, ne kelljen néha másodperceket várnom.

attól hogy jobb telefonod van nem fogja gyorsabban felvenni a lusta disznó.

van Gerwen
2016. ápr. 27. 13:52

Akkor megteszi egy Nokia 3310-es is. Az én készülékem nem sokkal újabbi. :D

vargepard
2016. ápr. 27. 14:19

Sziasztok,

mennyire lesz érezhető a gyorsulás az androidon ha két magos helyett 4 magosra és 768MB-ről 1GB RAMra váltok, konkrétan a Huawei Y6 és a Lenovo A6000-s között vacillálok. Gondolkodtam Lumia 550-n (Windows 10) is, arról van esetleg valakinek tapasztalata?

Huawei Y6 és gyorsabb a négy magos, nekem is ez van. És egy Giga min kell, de legyen több, ha lehet. 512 már kevés és a 768 is.

danfiu
Válasz inci21 kommentjére
2016. ápr. 27. 14:50

csak az ajfon

Netrol
Válasz danfiu kommentjére
2016. ápr. 27. 14:58

csak az ajfon

Én is ezt hittem amíg nem vettem egy Samsungot:D

nightfury
Válasz danfiu kommentjére
2016. ápr. 27. 15:38