a mai telefonok, különösen az agybadugós, zajt szűrő, mélyt jól nyomó fülesekkel tökéletesen megfelelnek mindenféle zenehallgatási célra. ergo ha ez az első szempont tök mindegy milyen veszel. nekem most 3-as iphone van, ez annyira nem jó a gyári fülesével, mert ugye nem agybadugós, de a korábbi sony ericsson w705 és nokia e71-hez használt agybadugós fülessel olyannyira tökéletes volt a zenehallgatás, hogy csak na. bár mostanság annyira nem nyomom a zenét, mert szeretném majd a leendő gyerekem első szavát hallni :) agybadugós füles ugyebár az évek során tud károkat okozni nagy hangeróvel..
Egy telefontól azért ne várj csodát. Nekem S3am van, de nem vagyok megelégedve a zenehallgatással.. Mondjuk gyári fülest használok, lehet az a gond.
nekem az a fülesem volt, amit gyárilag adtak a sony eri w705-höz...mai napig visszasírom :(
Sziasztok,
mennyire lesz érezhető a gyorsulás az androidon ha két magos helyett 4 magosra és 768MB-ről 1GB RAMra váltok, konkrétan a Huawei Y6 és a Lenovo A6000-s között vacillálok. Gondolkodtam Lumia 550-n (Windows 10) is, arról van esetleg valakinek tapasztalata?
Játszani nem fogok rajta, lényeg ha hívni akarok valakit, ne kelljen néha másodperceket várnom.
Játszani nem fogok rajta, lényeg ha hívni akarok valakit, ne kelljen néha másodperceket várnom.
Sziasztok,
mennyire lesz érezhető a gyorsulás az androidon ha két magos helyett 4 magosra és 768MB-ről 1GB RAMra váltok, konkrétan a Huawei Y6 és a Lenovo A6000-s között vacillálok. Gondolkodtam Lumia 550-n (Windows 10) is, arról van esetleg valakinek tapasztalata?
csak az ajfon
csak az ajfon
csak az ajfon