én sem tudom milyen telót vegyek.
HTC oneX
SamsungS3
Iphone5
pro és kontrák?
vagy van olyan ami ezeket kenterbeveri?
Igazából az ár most nem "annyira" számít inkább a hosszútávú felhasználhatóság.. stb.. passz
Nem zavaró a villogó az alján?Képről kicsit úgy tűnik, mintha a búcsúban lőtték volna amikor világít :)
En az S3-at ajanlanam, ha ebbol a harombol kene valasztani. A HTC se rossz,de a tesztek szerint a nagyon gyenge az akkumulatora, vagy a fogyasztasa sok,de kulfoldi tesztek szerint szinte eselytelen, hogy vegigbirjon egy napot. (marmint reggeltol estig atlagos hasznalattal)
Iphone meg az itunes miatt kilove nalam. Vegulis ha nem szempont neked, akkor jo az is, es minosegre valoszinuleg az a legjobb,de amig az a kocsog filerendszere van, addig en bojkottalok minden apple termeket. Azaz, ha szeretnel ra zenet/filmet masolni, akkor felejtos. Ez oriasi elonye az androidnak, hogy amig ott siman felmasolod a filet, es nezheted (mondjuk 1 perc/giga) addig iphonenel eloszor atkonvertalod (kb 35-40 perc/giga kozepes gepen) aztan szinkronizalod (kb 5-6 perc/giga) es mar nezheted is... :) Ezen kivul nincs rajta HDMI, illetve csak meregdragan dokkoloval (mondjuk az az S3-on sincs)
Es az en legnagyobb ellenervem az Iphoneval szemben, hogy nincs ra normalis torrentkliens es ha jol tudom meg mindig nem lehet bluetooth-al filet kuldeni
Egy HTC után bármilyen más telefon bántóan silánynak tűnik. Bármennyire is hiperszuper a hardvere, egy SGS3 egy középkategóriás HTC mellett is csak vásári gagyinak tűnik. Tudom, az ízlés szubjektív, de nekem már nem a hardver ereje a lényeg. Az okostelefonok eljutottak arra a szintre, hogy egy középkategóriás masina is elegendő mindenre. Aki játszani akar, az vegyen inkább notebookot vagy tabletet is a telefonja mellé.
Ezen kivul nincs rajta HDMI, illetve csak meregdragan dokkoloval (mondjuk az az S3-on sincs)
Az SGS3-at is rá lehet kötni HDMI-re, csak ez a telefon nem a standard átalakítóval megy, hanem egy speciálissal. Az SGS2-nek még szabványos MHL-portja volt, az SGS3-nak már olyan, ami semmi mással nem kompatibilis.
Úgy tűnik, a Samsung is átveszi az Apple gyakorlatát, hogy az új modellek megjelenése után a régi kiegészítők mehetnek a kukába.
Iphone 5 16GB kártyafüggetlen:
Én is a héten gondolkoztam rajta...független Iphone 4-et cserélném le erre.(csak függetlenben gondolkozom,nem akarom magam 1-2 évre sehova elkötelezni...)
-Ha az Apple honlapról rendelem 3-4 hét alatt megvan,nekem elég a 16 GB-os,most is az van a 4-esből,a felét használom ki kb. Ára 209890 Ft. ,ha azonnal akarom,akkor kb. 250000-nél kezdődik újonnan,nyilván ki tudja honnan,külföldről becsempészett,stb...Mivel telenoros vagyok,ezért erre is figyelnem kell sajnos...
-A fehér 4-esemet most kb. 80-90ért tudom eladni,tehát legalább 120-130 ezret mellé kell még tennem.Akiknek van 5-ösük,mind azt mondták,hogy nem akkora durranás,mint a 3-as után a 4es volt...persze,jó,szép,na meg az érzés,hogy az enyém...:)
-jelenleg első szériás a telefon, a hibái most jelentkeznek:
a térkép hibás (nyilván frissítéssel lehet majd javítani)
a kamera hibái is most jelentkeznek (rózsaszín kép)
a hátulja könnyen kopik
Ezeket a későbbi gyártás során ki szokták javítani...
Szóval a mostani 4-esemen kereken egy százast buknék egy év alatt,meg 120-130-at rá kellene még fizetnem az 5-ösre...így én az 5-ös vásárlását későbbre halasztom,egyszerűen nem ér ennyit...nekem.És annyival nem is tud többet.
Na meg ha ilyen összegekről beszélünk,akkor már inkább valami jó laptopot választanék...:))
Egyetèrtek.... Amúgy a one x-em bőven kibír egy napot, aktív használat mellett. Ha kicsit kevesebbet nyomkodom 2t is.
0-24 bekapcsolt nettel, nèha gps hasznàlattal ès / vagy zenehallgatással. Tehát tènyleg sokat használom. Coixnak ès naggerinek címezve, csak elfelejtettem idèzve válaszolni :)