Halva született ötlet: Maslow-piramis - Wikipédia
Nem véletlenül a kapitalizmus a legproduktívabb rendszer.
Hát bazmeg', milyen világot élünk? Szerencsétlen Massa balesetét 328 ezerszer adják újra- és újra, lassítva-gyorsíva, így-úgy-amúgy. S mindenki mennyire sajnálja - de azért még hatszázszor visszalassítják az esetet, s eközben elcsukló hangon sajnálkoznak. :(
Hát bazmeg', milyen világot élünk? Szerencsétlen Massa balesetét 328 ezerszer adják újra- és újra, lassítva-gyorsíva, így-úgy-amúgy. S mindenki mennyire sajnálja - de azért még hatszázszor visszalassítják az esetet, s eközben elcsukló hangon sajnálkoznak. :(
Hát sztem önmagában az, h vezető hír azzal nincs semmi baj. Az, h elcsukló hangon beszélnek róla az persze mű, dehát mégsem tálalhatják ugyanabban a stílusban, mint h Rátóton kétfejű bárány született;)
Az a durva, hogy ennek mekkora reklám értéke van! Sokan komoly összegeket keresnek az ilyen baleseteken.
De hát erre kíváncsi a nép.
Ezen már meg sem lepődök,a médiának csak a nézettség a fontos képesek érte mindenre.Én inkább akkor lepődtem meg mikor annó szegény Fehér Miki meghalt és akkor úgy emlékszem csak egyszer adták le a felvételt végig és még ajnározták magukat hogy tiszteletben tartják az emlékét és nem mutatják meg többször a halálát.Az a szégyen hogy csak ez az egy kivétel jut az eszembe,pedig ennek így kéne lennie egy normális világban.
Az a durva, hogy ennek mekkora reklám értéke van! Sokan komoly összegeket keresnek az ilyen baleseteken.
De hát erre kíváncsi a nép.
Jó példa erre, utazok a villamoson, mellettünk az úton baleset, én automatikusan fordítom el a fejem (mert a franc sem akar vért látni egyrészt, másrészt meg volt nekem is olyan borulásom, hogy nem sokan hitték volna, hogy élve kikerülök az autóból, szóval reflexből elfordulok), mire látom/hallom, hogy a mellettem álló vénasszony szinte fejhangon visít a férjének, hogy "Gyere apa, nézd meg, baleset volt!", és mindketten tátják a szájukat a villamos utasainak nagyobb részével együtt.
Ugyanez van az autópályákon. Mondja a rádió, hogy baleset miatt torlódás van. Mire odaérek, már régen kirakták a kocsikat az út mellé a sérültekkel együtt. A dugó nagyon sokszor a lassító bámészkodók miatt van, nem pedig az útakadály miatt...
Jön valaki A Magyarország - Román meccsre???