Úgy legyen! :)
Szerintem Laci 200 vegyesen elkapja az amcsit.
Na nem mintha bánnám, de miért vonták vissza az orosztól a pontot? (remélem nem túl buták a kérdések, nem értek a birkózáshoz, de érdekel az olimpia..)
Bácsi Péter a legjobb 4 között 74kg-os kötöttfogású bírkózásban.
Bácsi Peti elődöntős kötöttfogású birkózásban 74 kg-ban!!!! 2x-es világbajnok oroszt vert! Hajrá Peti!!!
Legyünk őszinték, amit Lőrincz Tamástól elvettek a videóbírók (korábbi hozzászólások), azt most visszaadták Bácsi Péternek birkózásban.
Ezzel már a 4 között van. Jó lenne egy "aranyos" eredmény. Úgy érzem benne van ebben a srácban, mert megforgatni ezt a fiút senki nem tudja.
Na nem mintha bánnám, de miért vonták vissza az orosztól a pontot? (remélem nem túl buták a kérdések, nem értek a birkózáshoz, de érdekel az olimpia..)
Sajnálom, hogy a magyarok eddig ennyire leszerepeltek, bár az olimpia ilyen szempontból számomra mindig kellemes, hisz két országnak is szurkolhatok :-) A németeim ma 4 aranyat hoztak :-) Végre van minek örülni....:-)
Mi lenne? Nyerünk.
Nagyon bízok a kézis lányokban! Szerintem a magyar válogatottnak van a legjobb mezőnyjátékosa (és egyben legjobb hetes lövője), valamint a legjobb kapusa...(bár lehet, hogy elfogult vagyok :))