Minden, ami OLIMPIA
Épp zajlik a megnyitó ünnepség, aki teheti nézze (egészen fantasztikus)!
Ebbe a topikba jöhet minden, ami olimpiával kapcsolatos: esélyek, szurkolás, mindenmás...
3 percen belül mindketten csináltunk egy ilyen topikot! :) Mindenesetre a másik már törölve.
Hajrá Magyarok!!!!
A megnyitó ünnepségre 660$ volt egy jegy.
A megnyitó ünnepségre 660$ volt egy jegy.
Ha már az esélyeket is írtad: kb 2-3 hónapja néztem az Expecten, hogy van ilyen fogadási lehetőség, hogy "Ki nyer több aranyérmet az olimpia alatt? Kína vagy USA?" Akkor még Kínára volt 1.80 (Usára nem emlékszem, de 2.00 körül). Aztán néztem két hete is, akkor már csak 1.55-öt adott a hazaiak több aranyára...ma már nem is találtam meg ezt a fogadási lehetőséget...
Ha lenne ilyen fogadás, hogy "Elbasznak-e valamit a megnyitón?", akkor "ingem-gatyám" rá merném tenni a nemre.
Jó, hát 1 milliárd kínai elkezd kínára fogadni, nyílván lejjebb tolják az oddsokat:)
A többi 5milliárdból meg mindenki, akinek van esze. (Én nem tettem meg akkor, azóta is bánom.) Szerintem Kínának lesz 80 aranya, USAnak "csak" 45-50.
A többi 5milliárdból meg mindenki, akinek van esze. (Én nem tettem meg akkor, azóta is bánom.) Szerintem Kínának lesz 80 aranya, USAnak "csak" 45-50.
Szerintetek nekünk mennyi lesz?