WP, barátaim.
Gratula a lányoknak!
pedig megérdemelték volna!
szép volt csajok!
Bíráskodás ide vagy oda, simán meg kellett volna nyernünk..... 3 gólal menni, 3 büntetőt kihagyni....Ez hozzáállási probléma, mentális gyengeség...
Mindkettő csapat megérdemelte volna a győzelmet, a fejben erősebb csapat nyert.. Sajnálom nagyon a lányokat...:(
Gyerünk kézis lányok! Ez kemény dió lesz.
jolenne már ledolgozni, ha képesek lennénk golt lőni, meg bedobni a heteseket, meglehet a döntő..
de sajna eddig nem ugy néz ki :S
Én nagyon szurkolok a lányoknak, de olyan eleminek tűnő hibákat vétünk, hogy hihetetlen. Nem vagyok egy kézilabdaszakértő, de ha csak a heteseket és a ziccereket bedobnánk és jobban kihasználnánk az emberelőnyöket, akkor már vezetnénk 2-3 góllal. Reméljük még be tudjuk fogni az oroszokat!
Sajnos nem játszunk jól, és szegény Vérten is kiesett.
Nem sikerült feljönnünk. Ha kicsit koncentráltabbak vagyunk, akkor szerintem ez a meccs. Azért gratulálok a lányoknak! Nagyon nehéz lesz a Koreaiak ellen. Az szerintem nehezebb meccs lesz. Mindent bele!
Ez hozzáállási probléma, mentális gyengeség...
Hát igen. Elődöntők, döntők, kisdöntők - a sok lehetőségből eddig emlékeim szerint csak Mincza nyert a bronzmeccsen, illetve a birkozó srác az elődöntőben.