Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Minden, ami OLIMPIA

bravesoul
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 21. 12:39

WP, barátaim.

Gratula a lányoknak!

Neomorf
Válasz Neomorf kommentjére
2008. aug. 21. 12:39

pedig megérdemelték volna!
szép volt csajok!

Zoleee
Válasz Demiro kommentjére
2008. aug. 21. 12:41

Bíráskodás ide vagy oda, simán meg kellett volna nyernünk..... 3 gólal menni, 3 büntetőt kihagyni....Ez hozzáállási probléma, mentális gyengeség...

Mindkettő csapat megérdemelte volna a győzelmet, a fejben erősebb csapat nyert.. Sajnálom nagyon a lányokat...:(

buktar
Válasz Zoleee kommentjére
2008. aug. 21. 14:28

Gyerünk kézis lányok! Ez kemény dió lesz.

GreEko
Válasz buktar kommentjére
2008. aug. 21. 15:17

jolenne már ledolgozni, ha képesek lennénk golt lőni, meg bedobni a heteseket, meglehet a döntő..
de sajna eddig nem ugy néz ki :S

castor11
Válasz GreEko kommentjére
2008. aug. 21. 15:29

Én nagyon szurkolok a lányoknak, de olyan eleminek tűnő hibákat vétünk, hogy hihetetlen. Nem vagyok egy kézilabdaszakértő, de ha csak a heteseket és a ziccereket bedobnánk és jobban kihasználnánk az emberelőnyöket, akkor már vezetnénk 2-3 góllal. Reméljük még be tudjuk fogni az oroszokat!

buktar
Válasz castor11 kommentjére
2008. aug. 21. 15:32

Sajnos nem játszunk jól, és szegény Vérten is kiesett.

castor11
Válasz buktar kommentjére
2008. aug. 21. 15:45

Nem sikerült feljönnünk. Ha kicsit koncentráltabbak vagyunk, akkor szerintem ez a meccs. Azért gratulálok a lányoknak! Nagyon nehéz lesz a Koreaiak ellen. Az szerintem nehezebb meccs lesz. Mindent bele!

bsz
Válasz Zoleee kommentjére
2008. aug. 21. 15:48

Ez hozzáállási probléma, mentális gyengeség...

Hát igen. Elődöntők, döntők, kisdöntők - a sok lehetőségből eddig emlékeim szerint csak Mincza nyert a bronzmeccsen, illetve a birkozó srác az elődöntőben.

Demiro
Válasz bsz kommentjére
2008. aug. 21. 16:16

Hát igen. Elődöntők, döntők, kisdöntők - a sok lehetőségből eddig emlékeim szerint csak Mincza nyert a bronzmeccsen, illetve a birkozó srác az elődöntőben.

A korábbi olimpiákon azért nem volt ez mindig így. Nagy Tímeának pl. mindkét győzelménél voltak egy tusos győzelmei, 8 éve a kézi csapat 2 perc alatt egyenlített mínusz 4-ről az osztrákok ellen a negyeddöntőben. Most ez így jött össze. Kár érte...

Élő ügyfélszolgálat