Akkor ok .Futás heti 3x + edzés és sima liba .Akkor amit irtam olyanoknak irtam akik jelentős túlsúllyal
élnek és hirtelen belendülnek.185höz a a 90 kiló teljesen jó ha átalakítod a zsirt izommá .
Scitec Daily Vita-Min (75 tbl)
Akkor ez amit előbb linkeltek nekem az jó fajta vitamin? Nem baj hogy a C vitamin csak 250mg van benne?
Ebbe az L-carnitine csak 480mg volt írva, de találtam egy másikat amibe már 2000mg van, íme ez lenne az:
Aminostar L-Carnitin 2000 32x25 ml.
Ez már gondolom jó lesz, nem?
De baj. 1000mg c vitamin kell minimum 1 napra. Vitaking multi plusz. Keresd ezt. 5K körül van, az is jó ha 2 naponta eszel meg egy csomaggal belőle, de naponta a legjobb! Minden benne van ami kell, omega3, lecitin, kalcium, magnézium, c, minden...
Carnitin jó, de nézd meg nincs e olcsóbb mint az ampullás, van egybe 0.5l es meg l es kiszerelés is. Bár nem tudom ez mennyi lehet, de járj utána.
Na találtam ilyet a vitaminra:
SCITEC NUTRITION Multi PRO 30
Carnitinre meg ezeket találtam:
SCITEC NUTRITION Liquid Carni-X 80 000 / 500ml
vagy
Aminostar CarniXplode 60 000mg 500 ml.
Mi annak az izomnak a neve ami a medence csont felett van kicsit ferdén és a csajok imádják?
Hogyan lehet rá gyúrni?:D
Mint a képen, a dagitól jobbra
http://m.cdn.blog.hu/ca/calisthenics/image/kockahas_1.jpg
Az még mindig a hasizom. :)
Konkrétan a musculus obliquus internus abdominis. De nem vagyok 100% biztos benne.
Passz de talán lábemelés, felülés, ilyesmi. Nekem ilyen nincs és nem is igen lesz. :D
Fene sem igazodik el a képen:
Azt szeretném kérdezni hogy estére utolsó étkezésként mit lehetne enni ha már ugye szénhidrátot nem szeretnék bevinni, viszont nem szeretem sem a túrót se a halat.
Csakis zöldség vagy lehetne valamilyen gyümölcs is, mondjuk alma? Mert a zöldségnél ha minden igaz nem számít a szénhidrátforrásnak mégha tartalmaz is, de mi a helyzet a gyülölcsökkel azoknál se vagy azoknál már igen?