Próbálgasd amúgy, hogy melyik pozícióban kényelmesebb! Nekem úgy a jobb ha a vállam síkban van a paddal, és a fejem nincs megtámasztva, edzőtársamnak meg úgy a jobb, ha a feje kicsit meg van támasztva. Mikor hátra engeded akkor veszel levegőt, mikor felhúzod akkor pedig egy erőteljes kifújás van. Ez olyan gyakorlat, hogy pikk pukk felszaladsz 35-40-50KG ig. Én mell után mindig megcsinálom, megnyújtja faszán a mellizmot, ezzel fejezem be a mell edzés konkrétan. Tágítja a tüdőt is, kiemeli a mellkasod. Fasza nagyon!
Ha már a ciginél vagyunk, én hozok neked 5 doboz ukrán marbit amiből 1 lesz csak eredeti, de te nem fogod tudni kiválasztani melyik az!
Mind1 emberek, mindenkinek saját belátása szerint kell dönteni. Mind1 ki mit csinál, senkinek semmi köze hozzá.Én sem mondtam senkinek soha hogy ne cigizzen, döntse el saját maga. :)
Áthúzás egykezes súlyzóval | A mellizom | Body.Builder.Hu - Body.Builder Webmagazin
Ettől a gyakorlattól a lapockámat és a tricepszemet érzem főként, mit csinálhatok rosszul?
Mega lol
Ha már így ajánlod mindenkinek akkor azt mondd már meg hol veszel olyan szteroidot ami tuti? Azt tudom, hogy minden eladó azt mondja, hogy tuti! De te honnan fogod tudni, hogy nem desztillált vizet löksz magadba 2-300 ezrekért?
Te értesz a szteroid kúrához? Honnan? Melyik orvosi egyetemet végezted el? Vagy olvastad a neten és akkor már értesz hozzá?
Úgy látom szövegértelmezési probléma lépett fel. Soha nem írtam olyat, hogy ajánlom, szedje mindenki bátran, vagy hogy mi a tuti!
Én azt próbálom elfogadtatni, hogy ne akarjuk azt eldönteni, hogy mi a helyes és ne akarjuk megmondani egy testépítőnek, hogy mit szedjen vagy mit ne.
Menj el egy kivizsgálásra, vetkőzz le, és amikor megkérdezi a doki, hogy ugye nem szedsz semmit, akkor válaszold azt, hogy de igen, szedek koncentrált vitamint (na nem az agyonreklámozott szar centrumot nulla hatóanyaggal, hanem kicsit komolyabbat), szedek fehérjét, eszek hozzá zabpelyhet...stb..stb.
Tudod mi lesz a válasz? Az, hogy ezek nem egészségesek és 100 orvosból 99 azonnal kijelenti ezt és még azt sem kérdezte meg, hogy mi az összetétele annak a táplálékkiegnek amit szedek. Azonnal elkönyveli "szereknek".
Sajnálatos módon ha bárki megkérdezi, hogy "edzel?" akkor a következő kérdése az lesz, hogy "mit szedsz?"
Szóval maga a téma fárasztó és unalmas, annak ellenére, hogy soha nem lenne ilyen iramú egy bármilyen meccs tápkiegek és dopping nélkül.
Nézz meg egy sprintert, a naturál testépítőket megszégyenítik ahogy kinéznek. IGEN kizárólag tejbegrízt, meg csirkemellet esznek ... LOL
Dopping volt, van és mindig is lesz...
ha bárki megkérdezi, hogy "edzel?" akkor a következő kérdése az lesz, hogy "mit szedsz?"
Szintolbarmok - BODYBULVAR
Ezek kicsodák :)
Szintolbarmok - BODYBULVAR
Ezek kicsodák :)