Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

iKeksz
Válasz zavoka kommentjére
2013. febr. 20. 10:45

Erről kinek mi a véleménye?
OTO Chili kockahas gép - fogyás hasról, kocka has titka, lapos has

Én használok ilyet, mármint hasonlót a konditeremben, amikor a térded húzod fel a könyöködhöz arra a funkciójára gondolok, hasznos, de ezzel nem fogod megváltani a világot, mivel még 2-3 gyakorlatot kéne csinálni hasra pl. amit nem lehet oldalról felhúzás ezen az oldalsó izmokra, meg az alhasra sem árt dolgozni. Ennek az árából kijön kb féléves kondibérlet ára és az ezerszer jobban megéri és ha már megvetted, járnod kell mivel nem szereted a pénzégetést :D de ezt a padot otthon egyszer berakod a sarokba vagy a pincébe az akkor ott is fog maradni cseréptartónak...

L.T.
Válasz zavoka kommentjére
2013. febr. 20. 10:47

Erről kinek mi a véleménye?
OTO Chili kockahas gép - fogyás hasról, kocka has titka, lapos has

Az ilyen reklámoknál valahogy mindig elfelejtik leírni hogy ok h erősíted a hasizmodat de ahhoz hogy az látszódjon is milyen és mennyire kemény kardió edzés szükséges.

Sogron22
Válasz L.T. kommentjére
2013. febr. 20. 11:04

Az ilyen reklámoknál valahogy mindig elfelejtik leírni hogy ok h erősíted a hasizmodat de ahhoz hogy az látszódjon is milyen és mennyire kemény kardió edzés szükséges.

Megalol.....általában olyan emberrel hirdetik, aki 20éve, heti 6x, 2órát edz, és ANNYI KALÓRIÁT ESZIK amennyi egy kolibrinak lenne elég....
Ha megeszel 3-4000 kalóriát, ülő munka mellet, nincs az az 5 perc amivel kockahasad lesz...:D
Oltári baromság....

redoubtable
Válasz L.T. kommentjére
2013. febr. 20. 11:05

Konkréten el kell tüntetni az összes zsírt magadról ahhoz, hogy látszanak a kockák.

R1per2
Válasz Tyllus kommentjére
2013. febr. 20. 11:05
redoubtable
Válasz Sogron22 kommentjére
2013. febr. 20. 11:07

Ha megeszel 3-4000 kalóriát, ülő munka mellet, nincs az az 5 perc amivel kockahasad lesz...:D
Oltári baromság....

Aki 3-4K kalóriát eszik ülő munka mellett, az egy év alatt felszed szerintem 40KG ot. Kérdezzétek erről Dánt.

szpokboy
Válasz L.T. kommentjére
2013. febr. 20. 11:09

Valami fitnesz magazinban olvastam anno, hogy csinálhatsz te napi 500felülést is, amíg a testzsír százalékod nem esik 10%alá nem lesz kocka hasad.

Sogron22
Válasz redoubtable kommentjére
2013. febr. 20. 11:15

Aki 3-4K kalóriát eszik ülő munka mellett, az egy év alatt felszed szerintem 40KG ot. Kérdezzétek erről Dánt.

Meg lehet csinálni!...:D.....főleg, volt sportolók tudnak kozmikusat hízni...van egypár rossz példa előttem...sajnos...

sickboy2
Válasz szpokboy kommentjére
2013. febr. 20. 12:10

Valami fitnesz magazinban olvastam anno, hogy csinálhatsz te napi 500felülést is, amíg a testzsír százalékod nem esik 10%alá nem lesz kocka hasad.

ez így van! általában a kocka has ott van, csak nem latszik a zsírtól. és ezt csak diétával és kardio edzéssel tudod elérni.

zavoka
Válasz iKeksz kommentjére
2013. febr. 20. 13:02

Én használok ilyet, mármint hasonlót a konditeremben, amikor a térded húzod fel a könyöködhöz arra a funkciójára gondolok, hasznos, de ezzel nem fogod megváltani a világot, mivel még 2-3 gyakorlatot kéne csinálni hasra pl. amit nem lehet oldalról felhúzás ezen az oldalsó izmokra, meg az alhasra sem árt dolgozni. Ennek az árából kijön kb féléves kondibérlet ára és az ezerszer jobban megéri és ha már megvetted, járnod kell mivel nem szereted a pénzégetést :D de ezt a padot otthon egyszer berakod a sarokba vagy a pincébe az akkor ott is fog maradni cseréptartónak...

Teljesen igazad van én is erre jutottam :)

Élő ügyfélszolgálat