Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

kacorkiraly
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. febr. 21. 22:13

kosárlabdát ajánlani tudom. mindenhol megmozgat.

Sambenez
Válasz kacorkiraly kommentjére
2013. febr. 21. 23:26

kosárlabdát ajánlani tudom. mindenhol megmozgat.

A szalagjaidat meg hazavágja.

R1per2
Válasz titcar kommentjére
2013. febr. 22. 10:41

így néznek ki kb. a testzsírszázalékok. 10% alatt testépítők meg élsportolók szoktak lenni, ott is hosszan diétázva, csak ideiglenesen versenyre készülve. Kivételek akadnak persze, de nagyon ritka.
5%-nál már a farizmok is csíkozódva látszanak, annyira vékony ott a bőr... hasról jóval előbb megy le

balu999
2013. febr. 22. 11:20

Kíváncsi lennék, hogy a sok édesség miatt mennyi a testzsír %-od.
Testzsír-százalék mérése, számítása, ideális testsúly

Ezekkel a számolási módszerekkel sosem értettem egyet. Mi van akkor ha egy 180 cm magas 100 kg-os sportoló (mondjuk súlyemelő)-nek ugyan azt a BMI-t dobja ki mint egy szétfolyt palinak.

redoubtable
Válasz redoubtable kommentjére
2013. febr. 22. 11:33

miért nem? miért lenne sok rajtam a testzsír? mikor vékony vagyok.

véleményem szerint már kórházban kezelnének ha 5% lenne a testzsírszázalékod. Ez hosszútávon lehetetlen. 5% ot rövid ideig tudsz csak tartani. Így látatlanban, hogy nem tudom ki vagy, hogy nézel ki, csak annyit tudok, hogy elmondásod alapján vékony vagy és nem tudsz hízni (ami nagyon jó) így is azt mondanám, hogy olyan 10-12% körül kell lennie minimum a testzsírszázalékodnak.

Maxxxika
Válasz R1per2 kommentjére
2013. febr. 22. 13:03

így néznek ki kb. a testzsírszázalékok. 10% alatt testépítők meg élsportolók szoktak lenni, ott is hosszan diétázva, csak ideiglenesen versenyre készülve. Kivételek akadnak persze, de nagyon ritka.
5%-nál már a farizmok is csíkozódva látszanak, annyira vékony ott a bőr... hasról jóval előbb megy le

Ez alapján én 12% körül voltam pár éve, most meg 25%.

balu999
2013. febr. 25. 20:23

Itt egy pár gyakorlat a fegyencedzésről. Gyerek eléggé gányul kivitelez néhány gyakorlatot.
Nikker Tomi - Fegyencedzés - YouTube

Krono
Válasz balu999 kommentjére
2013. febr. 25. 21:17

Itt egy pár gyakorlat a fegyencedzésről. Gyerek eléggé gányul kivitelez néhány gyakorlatot.
Nikker Tomi - Fegyencedzés - YouTube

LOL

Ennek semmi értelme. A szabályos fekvőtámaszokhoz semmi köze a gyereknek, ki is kapcsoltam. Plusz egy mondatot nem tudott helyesen leírni.

Kb f*szverés-szinten van az egész.

lightcold7
2013. febr. 25. 21:52

Sziasztok!
Nem sokara en is belekezdek egy sulyzos edzes+aerob edzes+dietas etrend komboba.A kerdesem az lenne, hogy milyen etrendkiegeszitoket+vitaminokat ajanlotok nekem? Olvastam nagyjabol a topicot(animal pakk,vitargo,whey protein..) de igy specilisan nekem mit ajanlotok? Ja es ha van vmilyen jo,megbizhato oldal ahonnan meg is lehet rendelni az szuper lenne.
Koszi

redoubtable
Válasz lightcold7 kommentjére
2013. febr. 25. 22:09

Sziasztok!
Nem sokara en is belekezdek egy sulyzos edzes+aerob edzes+dietas etrend komboba.A kerdesem az lenne, hogy milyen etrendkiegeszitoket+vitaminokat ajanlotok nekem? Olvastam nagyjabol a topicot(animal pakk,vitargo,whey protein..) de igy specilisan nekem mit ajanlotok? Ja es ha van vmilyen jo,megbizhato oldal ahonnan meg is lehet rendelni az szuper lenne.
Koszi

Ez attól függ, hogy havi 20 ezred van e kajára vagy 120. Vitamin, fehérje, ízületvédő kb a legfontosabbak.

Bodybuildingbolt - Táplálékkiegészítő webáruház ez szerintem a legolcsóbb bolt most az országban.

Élő ügyfélszolgálat