Tudtok olyan komplex multivitamint, ami hasonló vagy akár jobb is, mint a Scitec féle Mega Daily One, csak olcsóbb?
Tudtok olyan komplex multivitamint, ami hasonló vagy akár jobb is, mint a Scitec féle Mega Daily One, csak olcsóbb?
Nem vennék ilyet. A semmitől jobb, de egy vitamin csomag az igazi. Ha nincs rá keret eheted úgy is, hogy pl 2 naponta 1 csomag. Így napi 100Ft ba kerül kb. Egy kávé ára.
Nézd meg az összetételt.
ez amit linkeltél. One Daily (60 kapszula) - AminoStar
ez meg az amit én eszek Animal Pak (44 pak) - Animal Pak
ha ugyan azt bevinnéd belőle amit én beviszek az universallal akkor sokkal többe kerülne az aminostar. Itt lép életbe, az inkább legyen olcsóbb mint drága, de inkább legyen drága mint sz@r alapelv.
Nézd meg az összetételt.
ez amit linkeltél. One Daily (60 kapszula) - AminoStar
ez meg az amit én eszek Animal Pak (44 pak) - Animal Pak
ha ugyan azt bevinnéd belőle amit én beviszek az universallal akkor sokkal többe kerülne az aminostar. Itt lép életbe, az inkább legyen olcsóbb mint drága, de inkább legyen drága mint sz@r alapelv.
Csak Neked is más a célod az edzéssel, meg nekem is. Tudom, én is kibaszhatnék az ablakon havi 80K -t tápkiegre, csak nem akarok. Ehhez mérten kell kiegészítőt is választanom.
ez a vitamin legolcsóbb helyen olyan 8600FT. 44 csomag. az azt jelenti, hogy nincs egy csomag 200FT. 1 csomagot ha 2 naponta eszel meg, akkor is minimum 5 ször több vitamint vittél be mintha etted volna folyamatosan valamelyik vitamin komplexet.
Ez világos, csak nem tudom, hogy ekkora terhelés mellett nekem érdemes -e ezt szednem. Tehát, hogy szükségem van -e 5x annyi vitaminra, mint eddig. (kétszer olyan drágán, nyilván ez is szempont)
Szüksége van vitaminokra és ásványi anyagokra a szervezetednek. Nyugodtan eheted. Semmi bajod nem lesz tőle.