A nyak mögött nyomást szerencsére még az elején abbahagytam,időben hallottam róla h nem tesz túl jót hosszútávon az izületeknek.
Akkor a fekve tricepszezést is hanyagolni fogom rúddal.
Köszi a bejegyzést.
Akkor a fekve tricepszezést is hanyagolni fogom rúddal.
Lehet csinálni ezeket a gyakorlatokat csak ésszel.Ne izületből akarjuk elvégezni hanem izomból,vagy segítséggel.Sokan sok gyakorlatot lendületből akarnak megcsinálni nem izomból és teszi tönkre az izületeket.Csak ciki visszavenni a súlyokból 1-2 kilóval .
nekem még a pullover gyakorlattal vannak problémáim, sokszor úgy érzem kitörik a bal vállam, pedig soha nem estem túlzásokba a súlyokkal...
Lehet csinálni ezeket a gyakorlatokat csak ésszel.Ne izületből akarjuk elvégezni hanem izomból,vagy segítséggel.Sokan sok gyakorlatot lendületből akarnak megcsinálni nem izomból és teszi tönkre az izületeket.Csak ciki visszavenni a súlyokból 1-2 kilóval .
Arra én is nagyon odafigyelek, hogy szabályosan csináljam. Tényleg úgy van,hogy főleg a bicepszezést csinálják sokan lendületből.
Inni mit szoktatok?
Tudom, elsősorban ásványvíz lenne jó. Ezt néha egy kis citromléval megbolondítom.
Üdítők (cukros/édesítőszeres)kilőve, sajnos a 100%-os narancslé sem jó, tele van gyümölcscukorral.
Egyéb?
Inni mit szoktatok?
Tudom, elsősorban ásványvíz lenne jó. Ezt néha egy kis citromléval megbolondítom.
Üdítők (cukros/édesítőszeres)kilőve, sajnos a 100%-os narancslé sem jó, tele van gyümölcscukorral.
Egyéb?
Inni mit szoktatok?
Egyéb?
Inni mit szoktatok?
Egyéb?