Nyelvtanfolyamok, Nyelviskolák - Merre tanuljak?
A februárra kitűzött cél, hogy nekiállok angolt tanulni, ehhez jó lenne valami nyelviskolai képzés azt hiszem. Ki mit ajánl, hogy kezdjek neki, tapasztalatok?
Angol nyelvtanfolyam
Árban ezt találtam a legjobbnak, de vajon minőségileg is jó-e?
Hali!
Én itt vettem részt 2 tréningen intenzív tanfolyamon heti 5x fél9-fél1 ig 4 v. 5. hét 1 tanfolyam.
Nagyon tudom ajánlani remek tanárom volt és tényleg belénk verte az angolt és folyamatos pörgés volt az órákon. GL
COSMOPOLITAN LINGUA Nyelviskola Budapest - Angol, n
A februárra kitűzött cél, hogy nekiállok angolt tanulni, ehhez jó lenne valami nyelviskolai képzés azt hiszem. Ki mit ajánl, hogy kezdjek neki, tapasztalatok?
Angol nyelvtanfolyam
Angol nyelvtanfolyam
Angol nyelvtanfolyam
Előbb menj el egy támoposra mert ingyenes, és utána lehet kapsz kedvezményt ha ugyanott továbbfolytatod a tanulást fizetősön.
a legjobb ár és a minőség a legritkább esetben párosul :)
milyen szinten vagy kb?
Ajánlom figyelmedbe a "napi 5 perc angol" újságot! Nagyon jól megszerkesztett ingyen letölthető hanganyagokat találsz hozzá a neten.
jöhetnek még a tippek! :)