Póker Fórum Archívum > Minden más > Nyelvtanfolyamok, Nyelviskolák - Merre tanuljak?

svajcifiu
Válasz borg1r kommentjére
2015. jan. 8. 21:12

Úgy alakult, hogy sürgősen kéne egy angol középfokú nyelvvizsga. Tudnátok segíteni, hogy melyik a legkönnyebb intézet, ahol le lehet nyelvvizsgázni? Tudásban közel állok hozzá, de azért kéne még rá készülnöm, főleg mivel sosem töltöttem ki ilyen teszteket, szóval ha valakinek valakinek van valami tuti nyelvtanár ismerőse azt is megköszönném.

ment pm

Flush67
Válasz rockett kommentjére
2015. jan. 8. 22:42

Francia nyelvtanfolyamot tudtok ajánlani?
A Francia Intézetet már jól ismerem és szeretem is, de most nyelvvizsgára hajtok.
Az Euro nyelviskolába hiába jelentkeztem, nem gyűltünk össze elegen, szóval van esetleg másnak jó/rossz tapasztalata?

11john11
Válasz Flush67 kommentjére
2015. jan. 8. 23:01

Egy budapesti nyelviskolában tanítok angolt, szívesen segítek, adok tanácsot, írj privátban és megbeszéljük.

lecso10
Válasz 11john11 kommentjére
2015. jan. 10. 17:12

Egy hete akadtam rá a duolingo-ra, nagyon élvezem, ajánlom mindenkinek aki nem ismeri! ,)

OwnControl
2015. jan. 10. 17:38

A telc c1-es 30/60 órás angol tanfolyamáról van valakinek tapasztalata?

BrenDoN
Válasz lecso10 kommentjére
2015. jan. 10. 19:32

Egy hete akadtam rá a duolingo-ra, nagyon élvezem, ajánlom mindenkinek aki nem ismeri! ,)

Gyorsan kipróbáltam én is, már olvastam róla rockett blogjában, egyelőre adja nekem is, habár amikor ki kell mondani a mondatot azt nagyon döcögősen akarja bevenni. A "thought"-t pl 5 perc próbálkozás után se sikerült a képernyőre varázsolnom a mikrofonommal :))

Bíbor folyók
2015. jan. 10. 19:56

ez a duolingo mivel és mennyivel jobb, mint mondjuk a rosetta stone?

lecso10
Válasz BrenDoN kommentjére
2015. jan. 10. 20:17

Gyorsan kipróbáltam én is, már olvastam róla rockett blogjában, egyelőre adja nekem is, habár amikor ki kell mondani a mondatot azt nagyon döcögősen akarja bevenni. A "thought"-t pl 5 perc próbálkozás után se sikerült a képernyőre varázsolnom a mikrofonommal :))

beállításokban kapcsold ki a mikrofont

lecso10
Válasz Bíbor folyók kommentjére
2015. jan. 10. 20:20

pl ingyenes. Aki 0-ról kezdi neki szerintem nem a legjobb módszer ez, de akinek már van valamennyi előképzettsége, gyakorolni, szintentartani esetleg fejlődni szerintem jó. Napi fél egy órát ha más nem facebookozás helyett tökéletes.

Sambenez
Válasz Bíbor folyók kommentjére
2015. jan. 10. 20:20

Például ingyenes, és mobilon is tudod használni.

Élő ügyfélszolgálat