Úgy alakult, hogy sürgősen kéne egy angol középfokú nyelvvizsga. Tudnátok segíteni, hogy melyik a legkönnyebb intézet, ahol le lehet nyelvvizsgázni? Tudásban közel állok hozzá, de azért kéne még rá készülnöm, főleg mivel sosem töltöttem ki ilyen teszteket, szóval ha valakinek valakinek van valami tuti nyelvtanár ismerőse azt is megköszönném.
Francia nyelvtanfolyamot tudtok ajánlani?
A Francia Intézetet már jól ismerem és szeretem is, de most nyelvvizsgára hajtok.
Az Euro nyelviskolába hiába jelentkeztem, nem gyűltünk össze elegen, szóval van esetleg másnak jó/rossz tapasztalata?
Egy budapesti nyelviskolában tanítok angolt, szívesen segítek, adok tanácsot, írj privátban és megbeszéljük.
Egy hete akadtam rá a duolingo-ra, nagyon élvezem, ajánlom mindenkinek aki nem ismeri! ,)
A telc c1-es 30/60 órás angol tanfolyamáról van valakinek tapasztalata?
Egy hete akadtam rá a duolingo-ra, nagyon élvezem, ajánlom mindenkinek aki nem ismeri! ,)
ez a duolingo mivel és mennyivel jobb, mint mondjuk a rosetta stone?
Gyorsan kipróbáltam én is, már olvastam róla rockett blogjában, egyelőre adja nekem is, habár amikor ki kell mondani a mondatot azt nagyon döcögősen akarja bevenni. A "thought"-t pl 5 perc próbálkozás után se sikerült a képernyőre varázsolnom a mikrofonommal :))