Póker Fórum Archívum > Minden más > Online póker - Gyilkos pénz?

plastikman0
Válasz nando42 kommentjére
2009. szept. 17. 23:48

"Ez utóbbi lehetővé tette, hogy olyan hangerővel bömböljön a zene a kocsiban, hogy én mindössze egyszer ültem a fiam mellett."

ejnye zsoltika.... ki kell ilyenkor kapcsolnia zenét...

kocka21
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. okt. 2. 11:32

Tóta W.:Tribuszerné visszanéz

Ismét elővették a témát. Persze most nem ez a fő mondanivaló.

Tribuszerné visszanéz

De egyre jobb, hogy most már lecsúszott MLM ügynökökhöz hasonlítanak minket. :D :D :D

titcar
Válasz kocka21 kommentjére
2009. okt. 2. 12:50

"Csakhogy míg a póker főleg a mihaszna kölykök időhúzása"

igazából én remélem minél tovább ez a kép marad meg a köztudatban :)

kocka21
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 2. 13:26

"Csakhogy míg a póker főleg a mihaszna kölykök időhúzása"

igazából én remélem minél tovább ez a kép marad meg a köztudatban :)

Miért? Szeretsz mihaszna kölyök lenni? :D

Bajkevero
2009. okt. 2. 14:26

TotaW alapjában hülye, kb mindenről azt hiszi, hogy tudja a tutit, majd fel év múlva ugyanilyen meggyőződéssel hirdeti az ellenkezőjét.
Lefénymásoltak neki egy Pulitcer-díjat és úgy gondolja, hogy mindentudó.

titcar
2009. okt. 2. 14:26

Miért? Szeretsz mihaszna kölyök lenni? :D

inkább becsüljenek alá, minthogy keményen megadóztassák amit a pléjmáni asztalokon összegrindolok :D

Bajkevero
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 2. 14:33

inkább becsüljenek alá, minthogy keményen megadóztassák amit a pléjmáni asztalokon összegrindolok :D

a gond egy esetleges vagyonosodasi vizsgalatnal jelentkezik. Pl veszel egy 5 millat autot vagy netan egy hazat, akkor kerdezik meg, hogy honnan volt ra penz.
alapbol szerintem nem nagyon erdekli az APEH-et, hogy portaskent vagy MTT-grinderkent van jovedelmed.

titcar
Válasz Bajkevero kommentjére
2009. okt. 2. 14:39

a gond egy esetleges vagyonosodasi vizsgalatnal jelentkezik. Pl veszel egy 5 millat autot vagy netan egy hazat, akkor kerdezik meg, hogy honnan volt ra penz.
alapbol szerintem nem nagyon erdekli az APEH-et, hogy portaskent vagy MTT-grinderkent van jovedelmed.

nagyon sok újdonságot mondtál, köszi :D

Zehy
2009. okt. 2. 14:40

TotaW alapjában hülye...

Nyilván, sztem nokomment kategória az egész cikk linkestől-mindenestől, felejtsük is el mihamarabb.

kocka21
2009. okt. 2. 15:54

Hát akkor nem kell venni semmit. Ha nem csapolod a br-odat, akkor hamarabb érsz fel NL100K-ra. Közben lehet panelben is lakni, meg biciklivel járni :D

Élő ügyfélszolgálat